Rafturi metalice second-hand pentru magaziile hotelului nostru

Vara ne frecam mainile de bucurie ca rezevarile nu se mai opresc si nu facem fata tuturor solicitarilor de cazare de la hotelul nostru.
Se intampla ceva ciudat, cu toate ca bucurestenii pleaca din oras, refugiindu-se la munte sau la mare, oamenii din diferite regiuni ale tarii iau Capitala cu asalt.
Fenomenul trebuie sa fie legat de admiterea la facultate. Cine nu vrea un loc la o facultate buna din Bucuresti, pe diploma lui de licenta sa scrie Universitatea Bucuresti?
Pentru aglomeratia din lunile de vara ne pregatim de acum. Iata lista prioritatilor:
-curatenia generala si renovarea magaziilor


-extinderea spatiilor de depozitare cu rafturi metalice second hand in Bucuresti. Va veti intreba pe buna dreptate de ce rafturi second-hand? Pentru ca trebuie sa facem o multime de investitii, iar aceste spatii de depozitare costa mai putin si ne ajuta. Fiindca nu exista diferente intre rafturile noi si cele vechi, aspectul lor fiind aproape identic. Pe ele depozitam lucruri dupa ce le curatam temeinic si le dezinfectam, in plus tot ceea ce pastram acolo este ambalat si nu este destinat consumului alimentar.
-modernizarea bucatariei restaurantului si a camerelor turistilor
-sporirea gradului de confort
-punerea la punct a posibilitatilor de recreere si divertisment.
Intr-un hotel se aduna multe lucruri care necesita depozitare securizata. Cosmeticele hoteliere comadate din cel mai bun magazin de profil vor sta pe rafturile metalice second-hand, iar noi vom fi siguri ca bidoanele de 3 litri pline cu cel mai bun sampon si recipientele cu sapun lichid cu aroma de citrice, flori de margaritar, trandafir si iasomie nu se sparg, nu se rastoarna ca lichidul magic destinat rasfatului oaspetilor nostri sa se risipeasca. De fapt noul raft corespunde dotarii bailor din hotelul nostru, astfel ca pe el asezam in ordine si: papuci de baie, halate ambalate, prosoape si accesorii baie.
Cutiile din carton cu seturi pentru dinti, dischetele de demachiere, buretii pentru lustruirea incaltamintei vor fi asezate pe sectoare, iar ca sa nu incurcam lucrurile intre ele, vom lipi etichete pe sectorul respectiv.


Ideea salvatoare a montarii raftului metalic second-hand ne-a fost oferita de reprezentantii celui mai aprovizionat magazin de profil din tara Storeexpert.ro care ne-au consiliat gratuit.
Dupa ce ne-au prezentat argumentat toate posibilitatile:
-rafturi metalice noi la un pret mai mare
-inchiriere spatii de depozitare
-rafturi in rate
-rafturi second-hand mai ieftine, dar la fel de functionale. Cum sunt cele noi,
au venit la sediul hotelului nostru si au realizat proiectarea. Masuratorile au fost exacte, iar ultimul centimetru patrat utilizat cu maxima eficienta.
Am profitat de ocazie si am semnat un parteneriat de cursa lunga cu ei, fiindca nevoia de spatii de depozitare intr-o unitate de cazare este practic inepuizabila.
In prezent, ei se ocupa cu reparatiile si intretinerea rafturilor noastre, iar produsele stau la loc sigur. Nu mai avem locuri disponibile in hotel luna acesta si speram ca ritmul sa fie acelasi. Se pare ca rafturile metalice second-hand ne-au purtat noroc, de aceea va invit pe toti managerii sa va puneti a punct pivnitele si depozitele cu rafturi comandate pe Storeexpert.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.