Pentru Inima Copiilor

Sustin Inima CopiilorPrin Septembrie anul trecut am aceptat în blind, adică fără a şti despre ce va fi vorba,   o provocare de la Cristian Manafu. Era vorba despre campania  “O viaţă poate depinde de tine“ privind educarea tinerei generaţii în legătură cu neapelare abuzivă a numarului de urgenţă 112.

Acum Cristian a lansat o altă provocare în blind, pe care am acceptat-ode data aceasta fiind vorba de copii.

„Nu toti copiii se nasc sanatosi si nu toti cei cu probleme au norocul sa fie salvati. Da, norocul, caci desi avem o foarte buna sectie de terapie intensiva pentru nou-nascuti, spatiul existent nu e suficient. ”

„Avem foarte mare nevoie de o sectie mai mare ca sa-i putem primi pe toti, si mai moderna ca sa-i tratam mai eficient si mai repede. Proiectul acesta va dubla practic capacitatea sectiei noastre”, declara Dr. Catalin Cirstoveanu, seful sectiei de terapie intensiva nou-nascuti de la spitalul Marie Curie.

Cu doar 2 Euro donaţi prin SMS la numarul 858, putem fiecare să sprijinim aceast proiect şi să aducem un zambet pe faţa unui copil … mai ales că Vodafone dublează fiecare donaţie.

„Cu ajutorul vostru si al Fundatiei Vodafone Romania vom face ceva ce nu exista inca in estul Europei: o sectie moderna, conceputa dupa cele mai noi recomandari in domeniu, cu o capaci­tate aproape dubla (18-20 paturi) fata de cea a actualei sectii (11 paturi). Astfel vom da o san­sa la viata celor aproximativ 200 de nou-nascuti care, in fiecare an, nu pot fi internati aici din cauza lipsei acute de spatiu.”

 

Latest Comments

  1. rromani 12 aprilie 2012
  2. andreyk26 12 aprilie 2012
  3. alex 12 aprilie 2012
  4. Florin Morosan 12 aprilie 2012
  5. MadMike 13 aprilie 2012
  6. Laurentiu 21 aprilie 2012