Una, alta …

Una …

Perioada de desfăşurare a concursului a fost până în 24 Iulie, dată care a trecut, aşa că declar oficial concursul închis. Din păcate nu au fost participanţi. Poate că nu au fost interesaţi de premiu (o tema în valoare de 35$ sau poate condiţiile de participare au fost prea restrictive  … dar gata, a trecut, e mort şi îngropat. Şi pentru că din orice întâmplare, fie ea bună sau rea, trebuie să învăţăm câte ceva, o să trec acest eşec la capitolul ” o altfel de experienţă”.

Şi ca să nu zic că organizarea acestui concurs a fost o experienţă neplacută în totalitate, o să amintesc de articolul în care blogul meu de bombăneli blogosferice a fost masacrat 🙂 şi a beneficiat de o analiză SWOT.  Mulţumesc mult celui care, fară pretenţia înscrierii în concurs, a avut răbdarea şi bunăvoinţa de a realiza acea analiză. Acum eu o să dau cu linku-n cel care a făcut analiza şi vă invit pe blogul site-ul de satiră urbană virtualăacru.ro ca să citiţi articolul.

Alta …

Săptămâna aceasta „m-am jucat” cu un Sony Xperia Z, un smartphon interesant, maaare (5 inch) dar pe care nu aş da banii;  e scump şi … ce să o mai lungesc, mai bine citiţi un review despre acest smartphon, review pe care l-am publicat  în rubrica tech de pe mediascop.ro.

Astăzi am început „joaca” cu un Samsung Galaxy S4 – e la fel de mare ca Xperia Z (tot 5 inch) dar forma îl ajută să stea mai bine în mână – dar despre acesta o să scriu un review spre sfârşitul săptămânii viitoare.

Latest Comments

 1. Acru 26 iulie 2013
  • D-Petre 27 iulie 2013
   • Acru 27 iulie 2013
 2. Bucur 28 iulie 2013
  • D-Petre 28 iulie 2013
 3. Ionut 5 august 2013
  • D-Petre 6 august 2013
   • Ionut 17 august 2013
    • D-Petre 18 august 2013
 4. Nicu Durla 26 august 2013