Re vând kilometri

După cum probabil ştiţi, am primit carte lui Mihai Barbu “Vând kilometri”   de la Carmen şi acum că am terminat de citit am trimis-o mai departe la Vienela, pentru că ea a fost prima care şi-a exprimat dorinţa de a o citi şi de a o trimite mai departe în tentativa noastră blogosferică de ai face concurenţă lui Mihai şi de a depăşi numărul de km. parcurşi de el în călătoria spre Mongolia şi înapoi.

Despre carte nu am prea multe de zis … mi-a plăcut poate şi pentru că în general îmi plac cărţile de călătorie, poate şi pentru că în tinereţe am mers câţiva ani pe doua roţi, cu o motocicletă Jawa de 250 cm³, motocicletă care semăna izbitor de mult cu cea din fotografia preluata de pe jawaireland … doar „coarnele” şi tobele de eşapament le-am modificat puţin 🙂 – plus încă ceva moficări mai tehnice făcute pe la motor: micşorată camera de compresie, mărit alezajul (capacitatea cilindrică)  la maximul permis de cotele segmenţilor disponibili în fostul comerţ socialist, lustruite canalele de evacuare din blocul motor, crescut consumul şi bineînţeles şi puterea 🙂

motocicleta Jawa 250 cmc

 Cartea şi-a pornit călătoria blogosferică de la Tudor, a trecut pe la Pato, pe la Carmen, pe la mine si acum a plecat spre Vienela şi după cum am zis într-un comentariu la articolul precedent despre această carte, am făcut un tabel cu numărul kilometrilor parcuşi până acum.  Sper ca n-am uitat nicio etapa parcursă de carte iar daca am gresit cu numarul kilometrilor să stiţi ca nu a fost intenţionat. Vă rog, pe toţi cei care veţi primi şi trimite mai departe această carte minunată, să preluaţi acest tabel (chiar se permite preluarea cu copy-paste fără specificarea sursei 🙂 ) şi să-l postaţi fiecare pe blog, ca să putem contabiliza kilometri parcurşi de carte. Cred ca cel mai bine este ca operaţiunea să fie făcută de către cel/cea care trimite cartea, pentru că el/ea ştie exact de unde şi până unde o trimite.

______________________________________________________________________________

de la Tudor la Pato;  Focşani – Brăila = 90 km

de la Pato la Carmen;  Brăila – Constanţa = 210 km. – total = 300 km.

de la Carmen la D-Petre; Constanţa – Reşiţa = 675 km. – total = 975 km.

de la D-Petre la Vienela; Reşiţa – Ploieşti  = 520 km.  – total = 1495 km.

de la Vienela la … … … … … … … … … … … …  – total  = ??? ??? ??? km.

_______________________________________________________________________________

Drum bun carte frumoasă şi  cinste cui te-a scris!

Latest Comments

 1. vienela 2 octombrie 2012
 2. Ana- 2 octombrie 2012
 3. Chaika 2 octombrie 2012
  • D-Petre 3 octombrie 2012
 4. Alexandru 3 octombrie 2012
  • D-Petre 3 octombrie 2012
 5. Adrienn Tilla 3 octombrie 2012
  • D-Petre 3 octombrie 2012
 6. Pingback: Lasă-te atras de miraj | Iubesc Viaţa 5 octombrie 2012
 7. cotos 5 octombrie 2012
  • D-Petre 5 octombrie 2012
 8. Laurentiu 17 octombrie 2012
 9. Pingback: Să-l secăm dintr-o sorbire! | Iubesc Viaţa 14 noiembrie 2012