România pe blog

Romania pe Blog

România pe blog e un proiect ambiţios pe care Marius Ovidiu Călugăru – Blogatu – îl lansează în blogosfera românească. România pe blog este un amplu proiect colectiv, poate chiar cel mai amplu proiect colectiv şi nu va fi usor de administrat dacă această minunată idee va reuşi să-şi croiască drum prin online şi nu văd niciun motiv pentru care să nu reuşească.

România pe Blog e un blog care are drept scop principal crearea unei comunităţi de bloggeri în fiecare judeţ al României! Pe România pe Blog va fi publicată informaţie de calitate din toate judeţele ţării, vor fi postate articole despre lucruri frumoase care se întâmplă în România, despre locurile care merita vizitate şi despre tot ce e românesc şi merită promovare.

Căutăm şi alţi autori pentru România pe Blog, însă acceptam numai bloggerii care îndeplinesc câteva condiţii obligatorii: să scrie corect din punct de vedere gramatical, să fie de acord cu promovarea România pe Blog pe blogurile lor şi cu promovarea blogurilor lor pe Romania pe Blog şi să posteze minim un articol pe săptămână. Toate blogurile autorilor vor fi menţionate pe prima pagină, sub articole şi pe o pagina separată.

Am dorit, de când am aflat despre acest proiect, să pun umărul încă de la început la dezvoltarea lui pentru că ştiu foarte bine că orice început e greu şi dacă tot îţi place o idee, de ce să nu te implici în susţinerea ei atunci când este mai mare nevoie. Poate peste un an, când România pe Blog va fi un proiect consolidat şi va reprezenta ceva în blogosfera românească, va fi mult mai greu să poţi intra în colectivul de autori.

Potenţialul de dezvoltare al acestui blog este imens şi dacă încerc să fac o simplă socoteală aritmetică mă cam ia cu ameţeala … cel puţin câte un autor pentru fiecare judeţ al ţării plus câţiva autori pentru diverse zone din diaspora şi se pot aduna, uşor de tot, peste 50 de bloggeri care vor scrie câte 2-3-4 articole pe lună, rezultând între 100 şi 200 de articole scrise în decursul unei luni. Şi vor fi articole mai ample, nu doar de o propoziţie două, care vor pune accent pe calitatea informaţiilor prezentate.

Cred că Joi veţi putea citi primul articol publicat de mine pe „România pe Blog” care va fi despre o „chestie” frumoasă care are loc în Reşiţa … mai multe amănunte nu o să spun, pentru a vă lăsa plăcerea lecturării articolului 🙂 dar până atunci puteţi începe să citiţi ce este publicat deja şi eventual să luaţi în calcul şi varianta implicării în acest proiect promiţător.

De astăzi, s-a lansat „România pe Blog”, un proiect interesant căruia îi doresc viaţă lungă în blogosferă !

Din păcate proiectul „romaniapeblog.ro” a murit.

 

Latest Comments

 1. Raoul 22 octombrie 2012
 2. Mortu 22 octombrie 2012
  • D-Petre 22 octombrie 2012
 3. vienela 23 octombrie 2012
 4. Ana- 23 octombrie 2012
 5. cotos 23 octombrie 2012
  • D-Petre 23 octombrie 2012
 6. albinuta veninoasa 24 octombrie 2012
 7. Pingback: Multumim frumos pentru ca ati scris despre lansarea "Romania pe Blog"! | Romania pe blog 28 octombrie 2012