Servicii de transport decedati ieftin si elegant

Toata viata avem nevoie de transport. Copiii stiu ca la ora stabilita, vine microbuzul sa ii ia si sa ii duca la scoale. Adultii stiu la ce ora trebuie sa fie in statie, sa nu piarda autobuzul si sa ajunga tarziu la munca.

Transportul inseamna mobilitate, iar noi, oamenii, suntem fiinte active si sociale si calatorim.
Fiindca depindem de transport, uneori acceptam conditiile care ni se ofera, alteori preferam sa dam un ban in plus, dar sa calatorim in liniste si in conditii decente. Sa dezvolt ideea!
Anii trecuti, terminam programul la ora 18 si ma intorceam cu un autobuz plin de elevi. Obiceiurile acestora rele m-au facut sa urasc sa merg cu acel mijloc de transport in comun si sa iau un taxi.

Cu ghiozdanele in spate, ei treceau pe langa oameni si adesea le sfasiau hainele cu fermoarele de la ghiozdane. Erau galagiosi tot drumul si coboram cu dureri de cap ingrozitoare din mijlocul de transport in comun. Ar mai fi de adaugat ca vorbeau vulgar si ascultau manele tare de tot, fara sa le pese ca printre ei sunt oameni care se intorc de la munca si sunt foarte obositi!
In plus, am deprins obiceiul de a negocia un transport decent si confortabil, atat pentru mine, cat si pentru cei dragi sau pentru produsele pe care le cumpar.
Exista furnizori de servicii dispusi sa lase la pret si care sunt foarte atenti cu clientii lor.
Dar nu numai cei vii au nevoie de transport, fiindca si cei decedati au dreptul sa fie adusi acasa. Fie ca au murit la spital sau departe de tara, la trecerea de pietoni sau in oras, mortii nostri dragi trebuie dusi la capela si de la capela la cimitir. Pana si ei mai au drumuri de facut, dar depind de alegerile noastre.
Pentru ei trebuie sa cautam si sa rezervam servicii de transport decedati ieftin, iar daca ni-l ofera transportatorii de top, va fi si mai bine.

Daca un om care se poate apara poate calatori in conditii mai putin faste, decedatul are nevoie de spatiu special amenajat si de confort, sa ajunga in conditii bune acasa. Pe el nu il poti aseza oriunde, mai ales ca sicriul este voluminos si alunecos.
Cum alegem firma care asigura transport decedati, cand avem un deces in familie?
1. Dupa locul pe care il ocupa in topul firmelor de profil. Intotdeauna pentru cei dragi caut servicii de calitate premium. Stiu ca pentru cel care a murit nu mai pot face nimic altceva, in afara organizarii unei inmormantari de top.

Pozitia de lider ma indreptateste sa am mari asteptari de la firma respectiva. Ea imi demonstreaza ca flota funerara este moderna, bine reprezentata numeric si pregatita in orice moment sa asigure transportul decedatilor unde este nevoie. Primul loc spune totul despre calitatea masinilor, dar si despre profesionalismul soferilor si al celor care ajuta la manipularea sicriului. Sunt respectuosi, empatici, rabdatori si priceputi. Masinile sunt mereu pregatite sa plece, acolo unde este nevoie de ele. Au autorizatiile la zi, sunt mereu curate, cu rezervoarele pline, cu reparatiile si verificarile la zi si la nevoie, in locul in care se depoziteaza sicriul se poate alege temperaturi scazute.
Soferii conduc responsabil, nu sunt nervosi, vorbesc frumos, se imbraca elegant, fiind patrunsi de importanta misiunii lor.
2. Orientandu-ne dupa disponibilitatea pe care o are fata de client. Ce garantie am ca in ziua inmormantarii masina va sta la dispozitia familiei, daca nu exista o persoana prompta care sa raspunda la telefon sau la un mesaj, cand le soliciti serviciile?
Evident ca ma linistesc in momentul in care vad scris pe site ca au servicii non stop si mai ales ca raspund instant la solicitari.
In domeniul servicii funerare se lucreaza non stop, fiindca mortul trebuie ingropat atunci cand i-a venit randul, adica la 3 zile dupa ce a fost depus la capela, iar cunoscutii au avut timp sa treaca si sa ii aduca un ultim omagiu.

Decedatul nu poate fi intarziat din drumul sau, fiindca nu mai poate astepta. Vara, lucrurile se precipita din cauza caldurii excesive, chiar daca s-a facut imbalsamarea, apartinatorii trebuie sa isi reia activitatile cotidiene.
3. Costurile sa fie scazute, in masura posibilitatii, fiindca vor fi multe cheltuieli. In afara transportului, familia trebuie sa dispuna de bani pentru: locul de veci, pachetelele cu mancare care vor fi impartite participantilor la ceremonie, sicriu complet echipat, parastasul organizat dupa inmormantare, hainele decedatului, prosoape, batiste si aranjamente funerare.
Multi trec inmormantare imediat sub nunta raportata la cheltuielile care se fac cu organizarea evenimentului si au dreptate. Este adevarat ca se mai dau ajutoare de inmormantare, dar acestea nu acopera nici pe jumatate costurile.

Alegeti cu suflet firma care asigura transportul decedatului din familie si luati in calcul reperele care va demonstreaza ca transportul va fi de calitate premium! Asa trebuie sa se desfasoare ultima calatorie: in conditii de maxima decenta si confort.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.