Solutii eficiente de transport si depozitare

Depozitare si transportul de produse sunt procese importante ale oricarei companii. In functie de tipul de produse care sunt realizate intr-o companie sau chiar si in cadrul unui mic business, depozitare si transportul acestora se poate face diferit, in anumite conditii, pentru un anumit interval de timp, in anumite cantitati.

Cele mai bune solutii de depozitare si transport in marea majoritate a cazurilor este reprezentata de catre containerele de plastic, un material ieftin, usor si rezistent, care poate fi reutilizat pentru mult timp. Comparativ cu cele de lemn sau de carton, acestea sunt rezistente la apa, la actiuni mecanice mult mai puternice si putem cara in ele cantitati mai mari, fiind mai usor de manevrat.

Descoperirea materialului pe care il numim plastic, sau mai exact masele plastice, a revolutionat multe lucruri, in numeroase domenii, fiind un bun inlocuitor pentru alte materiale prin simplul fapt ca este foarte usor de obtinut in forma dorita, de la lucruri de mici dimensiuni pana la obiecte foarte mari.

Navetele de plastic sunt unele dintre cele mai raspandite, fiind utile in special in sectorul alimentar sau in cel agricol dar si in industria auto si de electronice si electrocasnice si cele asemanatoare. Un cunoscut producator navete plastic este si Schoeller Allibert, cu produse destinate oricarui sector al industriei.

Navete de plastic practice, ieftine, rezistente, care pot indeplini orice standard de calitate si de utilitate. Cele mai cautate sunt navetele stivuibile, care pot fi depozitate mult mai eficient, intr-un spatiu mai redus, mai compact, ajutand astfel la reducerea spatiului de depozitare necesar pentru ceva anume.

De la un client la altul, aceste navete trebuie realizate dupa anuite standarde, de la dimensiuni si culoare pana la modelele utilizate, ca de exemplu perforate sau ne perforate, cu manere sau fara, cu capac sau fara. Desigur ca in cazul navetelor stivuibile acest lucru este mai dificil, dar nu imposibil, capacele fiind astfel realizate incat sa poata fi detasate la nevoie. Navetele perforate sunt preferate in special in sectorul alimentar sau in supermarketuri/piete/magazine pentru fucte, legume sau produse de patiserie, care nu trebuie sa fie inghesuite sau sa nu aiba ventiletie, pentru a se pastra proaspete mai mult timp.

Produsele celor de la Schoeller Allibert nu consta insa doar in navete si ladite stivuibile ci si in multe alte produse, precum containere, navete pentru bauturi, recipiente pentru materiale periculoase precum combustibili sau vopseluri, paleti, carucioare si multe altele, utilizate cu precadere in industrie. Iar acestea, asa cu am spus, sunt doar cateva dintre utilizarile plasticului, acesta companie fiind capabila sa obtina cele mai bune solutii, utilizand doar materiale de calitate.

Astfel, ei creaza solutii practice si ieftine pentru depozitare si transport pentru numeroase companii dar si pentru clienti simpli, persoane fizice care au nevoie doar de un numar mic de produse. Insa acest lucru nu reprezinta o problema, pentru ca produsele realizate nu sunt vandute direct mereu catre clienti, asa cum este si normal. Un lucru este clar insa, de la Schoeller Allibert putem obtine unele dintre cele mai bune produse din plastic pentru depozitare si transport.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.