Tudor Estates – inchirieri apartamente Bucuresti

Tot mai multa lume isi indreapta atentia catre capitala – oportunitatile pe care Bucurestiul le ofera oamenilor sunt destul de tentante, de la joburi bine platite, la nenumarate puncte turistice pe care trebuie neaparat sa le vizitezi, macar odata in viata. Toate aceste elemente au dus, indirect, la dezvoltarea pietei imboliare din aceasta zona. Este un lucru bun, daca stam sa ne gandim, deoarece tot mai multi oameni, care aleg sa se mute la Bucuresti, prima oara aleg sa stea cu chirie, pana cand se pun ‘’pe picioare’’ si au siguranta financiara asigurata. Pentru cei care sunt in cautarea unui loc, pe care sa il numeasca ‘’acasa’’, Tudor Estates le pune la dispozitie cele mai bune oferte de Bucharest apartments, in regim de inchiriere!

Tudor Estates stie ca piata imobiliara de inchiriere de apartamente (in special in Bucuresti) este o piata dinamica, datorita dezvoltarii regionale si a numarului mare de companii in curs de evolutie. Acest fapt a dus la o cerere de inchiriere de locuinte destul de ridicata. Cunoscand aceste informatii, Tudor Estates a venit cu solutia ideala pentru toti cei care doresc sa inchirieze un apartament in zona capitalei. Aceasta crestere a cererii si a evolutiei preturilor (un alt element cheie in toata aceasta ecuatie), aceasta a continuat sa creasca. Au existat momente de crestere spectaculoase, de exemplu, datorita inceperii unui nou an universitar (iar exemplele pot continua). Evident, cele mai cautate apartamente sunt cele situate in zonele centrale ale capitalei, zonele aproape de parcuri, statiile de metrou sau chiar si cele din apropierea centrelor comerciale.

Preturile de inchiriere difera foarte mult, in functie de locatie (este bine sa stiti asta inca de la inceput, daca nu vreti sa aveti parte de neintelegeri pe parcurs). Pentru anul 2019, statisticile arata cam asa: in ciuda previziunilor de recesiune economica pentru anul care bate la usa, agentia imobiliara Tudor Estates se asteapta ca in acea perioada sa nu existe fluctuatii mari in evolutia chiriilor si se presupune ca pretul chiriei va ramane stabil (nu vor exista schimbari substantiale de preturi). Aceasta este o veste buna, pentru cei care si-au facut planuri marete pentru anul 2019: pot incepe o noua viata, chiar in inima capitalei.

De ce este bine sa apelezi la o agentie imboliara? Raspunsul este destul de evident: doar o agentie imobiliara serioasa este in masura sa iti gaseasca o locuinta, exact pe gustul tau, tinand cont, in primul rand, de nevoile personale ale fiecarui client in parte. Tot agentia imobiliara este cea care iti va calcula pretul corect pentru apartament / zona. Nu in ultimul rand, contractul incheiat cu aceasta este punctul de siguranta, care iti ofera o sedere placuta si fara probleme in apartamentul ales (fara proprietari care vin pe nepusa masa, fara riscul de a fi evacuat inainte de termenul stabilit in contract si asa mai departe). Este mai bine sa lucrati cu profesionisti, caci acestia se pliaza pe nevoile clientilor si stiu sa le ofere exact ceea ce au nevoie. Asadar, daca vrei o schimbare in viata ta, Tudor Estates este partenerul tau de nadejde in noua aventura.

Latest Comments

  1. Roxana 11 decembrie 2018

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.