Un cadou original pentru el

In curand se apropie ziua magica in care universul mi-a daruit jumatatea. Mama lui l-a conceput special in trupul ei pentru mine si parintii l-au educat frumos ca el sa imi schimbe viata in bine. Este ca si cum cineva ar fi plantat cel mai frumos trandafir pentru mine, l-ar fi ingrijit cu dragoste, iar cand a fost plin de floare, m-a chemat sa mi-l arate si sa-mi spuna:
-Este al tau. Sa te bucuri de el!
Nu radeti ca nu este ca in cantecul:”Un trandafir creste la firida mea”!

De-atunci imi primenesc eu sufletul pentru ziua aceea, ii pun pe masa tot ce este mai bun si il laud pentru risipa de generozitate. Ce poti sa-i daruiesti barbatului ideal sa-i puna in valoare puterea, ambitia de a trece peste obstacolele vietii, barbatia de a infrunta pericolele si generozitatea cu care ridica un zid protectiv in fata femeii pe care o iubeste si a familie sale? O sticla de vin? Este prea prozaic. In cateva minute un pahar mie (ca nu-l bea singur), doua-trei lui si gata cadoul!

Un tort din ciocolata? O felie lui, doua mie, cate una invitatilor si…s-a mancat cadoul! Dar cadouri de care sa se bucure sarbatoritul singur nu aveti?
Pe site-ul oficial: experiente.ro gasiti surprize inedite pentru barbatii si femeile importante din viata dumneavoastra!
Iata ce cadou am gasit eu pentru sotul meu la categoria cadouri pentru barbati: EXPERIENȚĂ 4X4 PENTELEU.

Acesta este cu adevarat un cadou care i se adreseaza in exclusivitate lui si nu va imparti cu nimeni bucuria unui traseu off-road de 6-7 ore prin padure, pe drumuri forestiere sau trasee militare dezafectate, avand posibilitatea sa isi aleaga nivelul de dificultate: traseu usor, mediu sau dificil. Masina va fi echipata corespunzator, in timp ce el va fi asitat si monitorizat pe parcursul intregii experiente de catre profesionisti.

Ce imi garanteaza ca acest cadou va ajunge la sufletul barbatului iubit?
1) Oricarui barbat ii place sa conduca o masina puternica, iar daca nu o are se simte frustrate.
2) Traseele dificile il fac sa se simta sigur pe el fiindca adora provocarile si deciziile luate pe muchie de cutit
3) Sotul meu iubeste muntii si padurile, iar peisajele sunt de vis
4) Multe dintre peisaje sunt unice in Europa, bucuria descoperirii lor fiind nemarginita.

Sunt in culmea fericirii ca i-am gasit cadoul care sa contopeasca mai multe pasiuni intr-o experienta unica: condusul, dragostea de aventura, muntele. Cand oferiti un cadou, straduinti-va ca acesta sa fie original, iar cel care il primeste sa se bucure 100% de el, fara cobeneficiari.
Ma gandesc deja sa extind oferirea de asemenea experiente catre mai multi oameni importanti din viata mea: si catre sora mea si parintii posesori de permise de conducere si catre amicele apropiate si de nadejde.

Nu lasati sa treaca o zi de nastere sau un eveniment important din viata celor apropiati, fara sa ii surprindeti si sa va bucurati impreuna! Investiti in bucuriile celor apropiati, iar binele se intoarce inzecit. Sa nu spuneti niciodata: ”Lasa, ii iau ceva simplu acum si ceva mai deosebit la aniversarea viitoare fiindca numai prezentul ne apartine!”

Va recomand cu incredere site-ul www.experiente.ro. Aici veti gasi cele mai originale cadouri pentru cei dragi, dupa cum v-am spus in acest articol.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.