Un frigotehnist adevarat salveaza mancarea familiei si marfurile perisabile ale agentilor comerciali

A inceput vremea cea rea, iar aerul polar, intrat cu viteza in tara noastra, a starnit un vant puternic. In zonele muntoase a nins, iar utilitatile au inceput sa se razbune pe noi. De pilda electricitatea: se lua 5 minute, revenea 3 minute, iar era luata sau in minutele in care nu se inregistrau caderi de tensiune, becul clipea, iar frigiderul scotea zgomote ca de tractor. De frica sa nu explodeze, sa nu se aprinda, m-am dus repede si l-am scos din priza.

M-am gandit la toate bunatatile din congelator, dar eram dispusa sa renunt la ele si sa aleg casa. Aveam acolo doi trei cocosei de casa cu carne dulce si frageda, facuta bucatele si pusa in pungi. Nu trebuia decat sa le scot, sa le pun la decongelat, apoi sa le condimentez si sa le bag la cuptor sau sa le pun in supa. Riscam sa pierd si visinile, zmeura, ciresele amare puse la congelat si carnea de curcan si de rata.


M-am gandit totusi ca voi avea noroc si dupa stabilizarea energiei electrice sa bag iar frigiderul in priza, iar in timpul acesta, alimentele nu au timp sa se dezghete.

Va imaginati ca in zori, la prima ora, cand am vazut ca becul s-a aprins normal, am bagat si frigiderul in priza, dar nu a mai mers.
Cheltuisem suficient de mult ca sa pot cumpara altul nou, de aceea am apelat la un frigotehnist recomandat de unul dintre amicii mei care detine cel mai mare si elegant restaurant din oras.

Vorbisem cu el cu doua seri inainte si era disperat. Toate cele patru frigidere de la bucatarie aveau probleme grave si culmea! Toate in acelasi timp.

Unul nu functiona, cu toate ca lumina era aprinsa si noroc ca au observant angajatele la timp. Altul nu racea suficient. Al treilea a refuzat sa porneasca dupa dezghetare si ultimul scotea un zgamot infernal, cum scotea al meu. Singura multumire era legata de faptul ca incidentul a avut loc luni, in ziua lor libera, iar in frigidere nu mai se afla mare lucru, fiindca in cele doua sali avusesera loc o nunta si un botez.
Si lui ii recomandase cineva firma Bazarka.ro si i se spusese ca aici isi desfasoara activitatea cei mai buni frigotehnisti ai momentului.

Am cerut sa ma tina la curent si m-a anuntat fericit dupa doua-trei ore ca frigiderele sunt bune, marti vor functiona la cote maxime si sa trec sa bem un pahar de vin impreuna in cinstea mesterilor.
Lui i-am cerut numarul de telefon al profesionsitilor de la firma amintita si mi s-a raspuns pe loc.

Interlocutorul meu m-a informat deschis ca transportul de la sediul firmei la domiciliul meu, cu toata aparatura, piesele de schimb si sculele necesare reparatiilor costa 30 de lei.
Imi place cand omul te informeaza despre absolut toate costurile.
Au ajuns, au diagnosticat si mi-au comunicat pretul, apoi au asteptat confirmarea: doream sa il repare ei sau chemam pe altcineva.

In prezent, frigiderul meu parca ar fi nou, iar bunatatile din congelator au fost salvate fiindca au intervenit cu promptitudine.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.