West Romanian Bike Week

În această săptămână, în perioada 12-14 Iulie 2013,  se va desfăşura a X-a ediţie a evenimentului West Romanian Bike Week. Este a IV-a oară când acest eveniment este organizeat în locaţia numită Arşiţa Neagră, în apropiere de Reşiţa. Arşiţa Neagră este o frumoasă poiană la care se ajunge pornind din centrul Reşiţei pe drumul judetean 581 spre Oraviţa. După aprox. 5 km. se ajunge la o intersecţie şi se virează la dreapta pe drumul (neasfaltat) care duce la Dognecea şi Ocna de Fier (DJ 586). De obicei în aceasta intersecţie sînt amplasate indicatoare, afise sau bannere cu indicaţii despre cum poţi ajunge la Arşiţa Neagră şi  West Romanian Bike Week.

Harta Resita-Arsita Neagra

După încă un kilometru se părăseşte şi acest drum şi se face la dreapta, prin pădure, pe un drumeag cam îngust. De acolo se mai merge încă aproximativ un kilometru până la poiana numită Arşiţa Neagră. Se poate ajunge acolo şi cu autoturismul chiar daca drumul nu este asfaltat … trebuie doar viteză mică şi grijă mare.

Puteţi să vă cazaţi la hotelurile sau pensiunile din Reşiţa sau puteţi campa cu cortul chiar la locul de desfăşurare a evenimentului, pentru că la Arşiţa Neagră este spaţiu suficient iar în anii trecuţi toţi cei care au ales să campeze acolo s-au simţit minunat. Organizatorii West Romanian Bike Week, MC Trust Resita, vă aşteaptă cu Muzică Live, Special Bar, Midnight Show şi Concursuri specifice cu premii plus bere şi multă bună dispoziţie.

Afisul West Romanian Bike Week 2013

Dacă vă plac motoarele, rockul şi berea :), este o ocazia excelentă pentru un week-end de neuitat. Anul trecut nu am reuşit să particip dar dacă nu se dărâmă cerul, în acest an o să fiu prezent printre motoare în toate cele trei zile de desfăşurare a West Romanian Bike Week şi sper să fac câteva fotografii pe care să le postez într-un articol viitor. Dacă veniţi la acest eveniment puteţi lăsa un comentariu şi poate reuşim să ne vedem şi să stăm la un pahar de vorbă blogosferică :).

Latest Comments

  1. Alex Stan 9 iulie 2013
  2. Pingback: Doua evenimente de vara | Romania pe blog 29 octombrie 2013