Cupa Caraşului la Karting – Resita 2013

Am încercat să merg şi la Cupa Caraşului Reşiţa 2013 – etapă a Campionatul Naţional de Karting Şcolar –  (despre manifestarea din 2012 am scris aici) dar pentru că la acest sfârşit de săptămână s-au suprapus mai multe evenimente nu am reuşit să ajung decât în ultima zi.

Duminică, atunci când am avut timp ca să merg pe acolo, nu am reuşit să văd nici o cursă. Am vizitat doar padocul şi am făcut câteva fotografii cu unele din karturile prezente în competiţie. În acest an organizatorii împreună cu municipalitatea au schimbat locul de desfăşurare şi au evitat astfel să mai blocheze circulaţia pe unul din bulevarde.

Noul loc de desfăşurare a fost parcul industrial de pe Valea Ţerovei din Reşiţa, parc industrial care oricum stă degeaba de când a fost dat în folosinţă. La prima vedere traseul pare mai lung decât cel din oras şi se pare că şi calitatea asfaltului este mai bună decât pe straduţele pe care s-a desfăşurat acest concurs până acum.

Din păcate acest eveniment sportiv nu a avut aproape niciun fel de promovare – doar câteva mici afişe şi acelea destul de răzleţe. Nici măcar la intrarea în parcul industrial nu era amplasat ceva – un afiş sau un banner – din care sa rezulte că acolo se desfăşoara o competiţie sportivă.

Se pare că e mai ieftin şi mai comod să anunţi un eveniment pe facebook dar nu cred că promovarea unor evenimente sportive se poate reduce la atât mai ales că în Reşiţa cu doar 3-4 bannere bine amplasate se putea rezolva problema.

Mai multe imagini de la acest concurs puteţi vedea pe pagina de facebook a evenimentului.

 

Latest Comments

  1. Marius 8 mai 2014
    • D-Petre 9 mai 2014