Zapping Blogosferic 15

blogosferaN-am mai scris de mult timp la această categorie poate şi pentru că uneori am fost dezamăgit de feedbackul pe care nu l-am primit 🙂  sau poate pentru că a fost prea cald vara aceasta 🙂 dar cum Connect-R a plecat la dormitor pentru că primarul Radu Mazăre a declarat sezonul de vară închis 🙂 m-am apucat de navigat prin blogosferă pentru a identifica şi a vă recomanda şi voua câteva „chestii” interesante.

–  Câştigă acum un ban, via Gabriel Ursan  – Pentru că e altruist, Gabi ne invită să încercăm să câştigăm împreună  ceva bănuţi sau mai bine zis ne acordă o şansă şi de noi depinde dacă dorim să încercam să facem câte un ban de buzunar stând pe net.

Mă aştept să completeze chestionarul atât bloggeri consacraţi, cât şi bloggeri aflaţi la început de drum. Nu contează cât de tare sau de nou eşti în onlineul românesc. Staţi liniştiţi că banii agenţiilor internaţionale de publicitate sunt la fel de buni şi chiar mai uşor de obţinut decât banii agenţiilor de publicitate interne (sau poate aşa ştiu eu).

– Concurs pentru cititori şi bloggeri  7SEO.ro este o apariţie nouă în blogosferă şi vine cu o ofertă interesantă pe sistemul „te abonezi şi câştigi”.

Premiul pentru cei care se abonează este: Primul volum al seriei ”Jocurile Foamei” – de Suzanne Collins – Jocurile Foamei (Hardcover) sau un studiu SEO profesionist asupra siteului / blogului de minim 1.500 cuvinte, cu link dofollow către blog.

– Cum să conectezi o imprimantă la Android sau iOS – Ioan Suhov ne învaţă, într-un amplu articol, cum să beneficiem de avantajele serviciului Goggle Cloud Print. 

Google Cloud Print este un serviciu prin care vă puteţi conecta mai multe calculatoare, telefoane cu Android/iOS şi tablete la o imprimantă. Mai jos, puteţi vedea descrierea oficială a serviciului. Dacă aţi aflat deja de Google Cloud Print, treceţi la finalul articolului, unde am postat un videoclip cu instrucţiuni de conectare la acest serviciu.

Cam atât pentru această repriză de zapping blogosferic, acestea au fost recomandările / link-urile  de astăzi iar până la o noua porţie de link-uri bombănite, vă doresc blogăreală plăcută.

Latest Comments

  1. Gabriel Ursan 28 august 2012
  2. cotos 28 august 2012
  3. ioansuhov 28 august 2012
  4. Aniela Deby 29 august 2012
  5. Pingback: Concurs 7SEO.ro - incheiat 3 septembrie 2012
  6. Laurentiu 3 septembrie 2012