Ziua Internaţională a Internetului

Ziua Internaţională a InternetuluiAstăzi, Luni 29 Octombrie, de Ziua Internaţională a Internetului vreau să-ţi fac o urare şi să-ţi zic un sincer şi călduros  „La Mulţi Ani dragă Internetule, oriunde te-ai afla” !

Pentru că la 29 octombrie 1969, Charley Kline de la UCLA (California) a încercat pentru prima dată să se logheze într-un sistem informatic conectat pe ArpaNet, aceasta dată a fost aleasă ca Ziua Internaţională a Internetului.

Şi pentru ca tot e la moda închinarea la tot felul de moaşte, vă invit, dupa cum zice şi Florin Rusanu, să vă închinaţi la:

„moaştele sfântului World Wide Web, urmate de moaştele sfântului Yahoo! Messenger şi cele ale sfântului WordPress. Închinaţi-vă, aşadar!, cu pioşenie şi smerenie acestor sfinţi moderni! Aprindeţi şi-o lumânare virtuală, e gratis!”

Să nu uitaţi din rugăciunile voastre virtuale şi pe prea sfântul Google, cu tot cu „animalele” Panda şi Pinguin şi mai ales să nu care cumva, să uitaţi de sfântul cablu de retea pe care intră internetul în casele şi în sufletele noaste şi nici măcar pe mai micuţul şi mai lentul sfinţişor stik usb, prin intermediul căruia avem internet aproape oriunde.

Dacă navigaţi pe net şi încă nu prea ştiţi ce e internetul, puteţi consulta, la Tudor pe blog, ce răspunsuri a primit la această întrebare . Nu uitaţi că puteţi să faceţi şi voi o urare, aici în comentarii,  cu ocazia acestei mari sărbători, aşa că hai să vedem cine face cea mai amuzantă urare de Ziua Internaţională a Internetului.

Latest Comments

  1. Radu 29 octombrie 2012
  2. Tudor 29 octombrie 2012
  3. albinuta veninoasa 30 octombrie 2012
  4. Mircea 1 noiembrie 2012
  5. Laurentiu 2 noiembrie 2012