Alege solutii de iluminat de calitate – alege Atas Romania

In anul 1994, in Romania lua fiinta o noua companie ce avea sa impresioneze in timp cu solutii de iluminat de cea mai buna calitate – compania Atas  Romania

La inceput a fost deschis un prim magazin in Bucuresti, dupa care totul a inceput sa prinda contur. Astazi compania colaboreaza cu o multime de parteneri dintr-o multime de tari ca Italia, Spania, Belgia, China, Olanda, Austria, Israel, SUA, Taiwan,Anglia, Turcia, etc. Produsele disponibile pot fi vazute atat pe site-ul companiei, cat si in showroom-urile Atas Romania.

In cei peste 20 de ani de experienta, compania s-a intrecut pe sine cu tot felul de corpuri de iluminat fabricate in diverse stiluri, cum ar fi : modern, vitange, retro, urban, bohemia, minimalist, glamour, etc.

Ideea este simpla – la Atas Romania gasesti solutii de iluminat pentru toate gusturile. Chiar ai de unde alege, deoarece gama de produse este una foarte vasta.

In plus, profesionistii de aici realizeaza tot felul de proiecte personalizate in functie de dorintele pe care le au clientii, proiecte pe care le poti vedea cu usurinta pe site-ul companiei, dar si pe paginile de socializare.

Echipa Atas  Romania  vine in ajutorul tau si atunci cand ai nevoie de sfaturi care sa-ti fie de folos in alegerea produselor pe care le vrei. Orice client are propriile dorinte si propriul buget, fapt pentru care solutiile date de aceasta  echipa pot fi diferite de la un client la altul.

Daca vrei ceva spectaculos, daca vrei un joc de lumini unic, dar cu bun gust, stii la cine trebuie sa apelezi. Locuintele sunt din ce in ce mai moderne, iar lumina din interiorul, dar si din exteriorul lor poate da un aer aparte. 

Fii in pas cu moda si mai mult decat atat, fa din locuinta ta un loc pe care l-ai visat mereu. Cu siguranta vei gasi ceva perfect pentru tine.

Latest Comments

  1. Adela 3 februarie 2016

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.