Un partener de încredere – Asus K53SV-SX379D

Laptop Asus seria KPentru că nu sânt modest şi această probă permite alegerea unui laptop din seria K, am scotocit prin rafturile virtuale de la Oktal şi am ales un  Laptop Asus K53SV-SX379D . Şi acum să vedem de ce cred că acest laptop, prin calităţile pe care le are, mi-ar fi de folos şi m-ar ajuta precum un prieten de nadejde şi mi-ar oferi un avantaj în viaţa de zi cu zi.

Pentru că are super dotări mă va ajuta să prelucrez extrem de uşor şi plăcut materialele video pentru promovarea revistei la care colaborez, să „aranjez” fotografiile modelelor în Photoshop şi în acealşi timp să ascult muzică sau să mai arunc câte un ochi pe bloguri şi asta fără să-mi fac probleme că se poate bloca filmuleţul pus la randare sau că voi întampina greutăţi în tehnoredactarea materialelelor pentru tipar. N-am spus ce super dotări are ? Nu-i nimic, vă spun acum dar pentru că sânt atât de multe nici nu ştiu pe care să le menţionez: – să pomenesc de viteza procesorului (2GHz) sau de tipul lui (Intel® Core™ i7) şi să vă spun că în modul Turbo poate ajunge la 2,9 GHz ?  – sau să vă spun de capacitatea şi viteza memoriei ? (8192 MB DDR3 la 1333 MHz) – sau despre capacitatea de stocare ? (HDD SATA la 750 GB) şi despre partea de grafică asigurată de NVIDIA™  (GeForce™ GT 540M) sau să vă povestesc despre conectivitatea lui sau despre plăcerea de a lucra pe o tastatura bine gândită şi realizată tehnic la cele mai înalte standarde sau despre faptul că ştie să-şi economisească energia … nu cred că-mi ajung numărul de cuvinte ca să menţionez toate minunatele caracteristici tehnice ale acestui model aşa că vă las să le descoperiţi şi singuri aici .

Pentru că are un aspect deosebit de elegant şi stilat pot chiar să mă plimb cu el la vedere ca să stârnesc invidia colegilor şi mai ales ca să atrag privirile admirative ale colegelor … şi uite aşa se leagă un subiect de discuţie şi cine ştie ce se mai leagă şi se dovedeste că un Laptop Asus K53SV-SX379D îmi oferă nu doar un foarte mare avantaj în lucrul de zi cu zi ci îmi oferă, exact ca un partener de încredere, o mulţime de avantaje. N-aţi înţeles ceva din ultima parte ? Vă exemplific imediat … păi dacă în timpul conversaţiei cu vreo colegă încep să vă transpire mâinile de emoţie n-aveţi decât să le puneţi pe tastatură că vi se vor racori imediat datorită tehnologiei IceCool  🙂 iar dacă intraţi în pană de idei apelaţi din nou la partenerul Asus şi începeţi să-i lăudaţi caracteristicile şi să-i povestiţi colegei cât de bine se descurcă acest laptop începând cu retuşatul  fotografiilor în Photoshop şi până la redactarea unui articol pentru etapa nr. 16 a concursului Super Blog 2011.

 

Latest Comments

  1. MadMike 8 noiembrie 2011
  2. emy 16 noiembrie 2011