Blogger cu SuperJeans

blue-jeans de la superjeans.ro

Am tot vrut să scriu aceste câteva rânduri dar … hai că nu are rost să înşir motive şi  scuze pentru că nu ele sînt importante. Important este ca Joi – 20 Decembrie 2012 am câştigat, cu acest articol, un concurs organizat de Blogal Iniţiative aşa că de Crăciun atât eu cât şi soţia am fost îmbrăcaţi în blugii oferiţi de către SuperJeans.ro.

Campania “CUM II STA BLOGGERULUI IN BLUGII SUPERJEANS.RO?” a presupus cunoașterea brandului superjeans.ro și de către bloggeri. Dar și ce fel de blugi preferă fiecare blogger. La aceasta campanie au participat 48 de bloggeri cu 51 de articole.

Joi înspre pranz, în timp ce mă plimbam cu căţelusul am fost sunat la telefon de către o persoană deosebit de amabila (din păcate nu i-am reţinut numele) care m-a informat că articolul meu a fost apreciat de către cei de la SuperJeans.ro şi că a fost declarat câştigător la concursul organizat de către BlogalIniţiative şi SuperJeans.ro

Vestea m-a cam surprins şi cred ca mi-am derutat puţin interlocutoarea, pentru că nu prea îmi venea să cred că am câştigat şi n-am prea fost entuziasmat. De fapt, până când nu am ajuns acasă, la calculator, ca să pot verifica autencititatea informaţiei, chiar nu mi-a venit să cred. Pe lângă vestea că am câştigat am fost invitat să accesez siteul SuperJeans.ro şi să-mi aleg cele două perechi de blugi câştigate.

Joi după amiază, după ora 16:00 am reuşit să-mi fac puţin timp şi să intru pe site ca să caut modelul, culoarea şi mărimea blugilor şi să fac comanda – pentru mine modelul nu reprezenta o problemă pentru că dupa cum am scris şi în articol, sînt adeptul blugilor clasici iar Levi’s chiar mi-au plăcut dintotdeauna dar am oscilat puţin între negru şi albastru închis (indigo). Am chemat soţia ca să-şi aleagă şi ea o pereche de blue-jeans şi în timp ce ea cerceta oferta şi oscila între Levi’s şi “Cheap Monday”  eu mi-am făcut cont pe site.

Nici n-am terminat bine cu introdusul datelor cerute în formular, că am şi fost sunat la telefon de către aceeaşi persoană amabilă care îmi dăduse vestea câştigării concursului. De aceasta dată m-a informat că dacă reuşesc să mă decid asupra modelelor până înainte de ora 17:00 este foarte posibil ca a doua zi să şi primesc pachetul cu premiul, ba mai mult, a fost atât de amabilă încât pentru a decurge totul mai rapid, a definitivat ea comanda. (Mare Mulţumire!)

Vineri după amiaza am fost sunat de curier şi seara încercam deja blugii, ca să vedem dacă am nimerit mărimile potrivite. Soţia a ales până la urmă BLUGI CHEAP MONDAY TIGHT VERY STRETCH ONEWASH, iar eu LEVI’S 751 STANDARD FIT.  Am fost extrem de plăcut impresionat de amabilitatea şi profesionalismul celor de la SuperJeans.ro precum şi de rapiditatea de care au dat dovadă astfel că la o zi după ce am fost informat că am câştigat, am şi primit premiul.

În brieful campaniei scria că fiecare participant va primi un voucher de reducere de 10% pentru produsele de pe SuperJeans.ro valabil pentru toate produsele LEVI’S şi CHEAP MONDAY din colectia Toamnă Iarnă 2012-2013 de pe Superjeans.ro dar după ce am câştigat premiul cel mare am şi uitat de voucher … dar cei de la superjeans nu au uitat aşa ca pe 24 decembrie am primit pe mail voucherul şi în 26 au sosit câteva detalii suplimentare.

Voucherul este valabil și poate fi folosit pana pe 15 Februarie 2012 pentru orice produse de pe  SuperJeans.ro, exceptie fac produsele care au deja o reducere aplicata. Voucherul poate să fie folosit de altcineva, daca ne vei transmite inainte numele persoanei respective, pentru a stii ca este din partea ta.

Aşa că, după cum se spune „Dar din dar se face raiul” ofer acest voucher de reducere celui/celei care face dovada ca a scris pe blogul personal un articol despre blue-jeans, de minim 250 de cuvinte, in care sa fie si un link DoFallow catre blogul www.d-petre.ro . Primul venit, primul servit. Sper ca acest voucher să-şi găsescă stăpân şi să nu se piardă ca şi cuponul de 30 de euro pentru biletul de avion.

La mulţi ani SuperJeans.ro !

Latest Comments

  1. Bianca 28 decembrie 2012
  2. cotos 28 decembrie 2012
  3. psi 28 decembrie 2012
  4. Ionut 7 ianuarie 2013
  5. Thoth 16 ianuarie 2013
  6. Colivia 2 februarie 2013
  7. Pingback: Cărţi de vizită PRINTCENTER - D - Petre 3 februarie 2013
  8. Stoian Ciprian 6 februarie 2013
  9. Pingback: Doi ani de blogăreală - D - Petre 24 iulie 2013