Cadoul ASUS

Moş Crăciun cel darnic şi bun îmi oferă posibilitatea, din păcate doar virtuală, de a oferi un cadou Asus, aşa că am pornit navigarea online în căutarea cadoului ideal, util şi perfect. Am navigat ce am navigat, am acostat în diverse porturi 🙂 site-uri, am zăbovit ceva mai mult prin portul numit Oktal şi până la urmă am ales – greu de tot pentru că sânt multe produse excelente ale firmei Asus, pe care oricine şi le-ar dori.

UltrabookAm ales pentru soţie, cea mai dragă persoană din viaţa mea, un Ultrabook Asus ZENBOOK UX31E-RY009V i5-2557M 4GB 128GB SSD Win7 Home Premium de la magazinul online Oktal.ro la preţul de 4599 Lei. De ce am făcut această alegere ? Pentru că Zenbook-ul se potriveşte foarte bine cu necesităţile soţiei. E uşor, are autonomie bună, ecran suficient de mare, înglobează multe tehnologii utile, şi în plus este şi foarte elegant şi stilat, cu forma lui deosebită şi carcasa din aluminiu.

Zenbook-ul are doar cu puţin peste un kilogram aşa că nu va fi o problemă să-l care dintr-un loc în altul iar în cazul în care doreste puţină relaxare acest ultrabook îi poate oferi, pe lângă o imagine excelentă şi un sunet de calitate, asigurat de boxele Bang & Olufsen şi tehnologia exclusivă  Sonic Master. Astfel vizionarea unui film sau a unui videoclip reprezintă o experienţă deosebit de placută.

Un alt motiv important pentru care am făcut această alegere este tehnologia Super Hybrid Engine II cu ieşire din standby în numai 2 secunde, cu un timp de standby de până la 2 săptămâni, cu fișiere deschise și alte date păstrate în siguranță în memorie şi nu în ultimul rând pentru sistemul automat de backup din momentul în care bateria ajunge la 5% din capacitatea de încărcare, astfel neriscand să se piardă nimic din documentele editate. Sânt convins că soţia va fi încântată de această alegere.

Dacă trebuia să aleg un cadou pentru mine cred ca era şi mai dificil, pentru că nu cred că puteam să mă limitez la un singur produs Asus. Şi dacă altfel nu se putea şi trebuia ales doar unul şi numai unul, aş fi ales, tot de la Oktal, un Laptop Asus G74SX-91219Z Full HD 3D i7-2630QM 16GB 1.5TB nVIDIA GTX 560M 3GB Win7 Ultimate … dar pentru mine, poate voi alege la concursul de anul viitor, nu la această etapă cu nr. 28 – a concursului SuperBlog 2011.

 

Latest Comments

  1. man adina 7 decembrie 2011
  2. Maria 11 aprilie 2012