Campionatul Național de Blogging

clasament, locurile 1,2, si 3Cei de la Blogal Initiative ne propun un fel de Campionat Național de Blogging aşa că, pentru aproximativ o lună,  au lansat varianta beta-testing. Dacă tot îţi place să mai participi din când în când la campaniile lansate de Blogal Iniţiative, acum e un moment propice pentru a-ţi face cont şi a intra şi în Campionatul Naţional de Blogging şi pentru a aduna puncte care în viitor vor putea fi convertite în produse și/sau servicii care vor fi puse la dispoziție de sponsori și partenerii.

Mecanismul campaniei:

– Scrie pe blogul tău care sunt cele trei puncte tari ale Campionatului Național de Blogging și neapărat trei lucruri care pot fi îmbunătățite din punctul tău de vedere.
– Dă link către www.blogalinitiative.ro. După înscriere poți prelua din pagina ta de profil un widget pe care îl poți afișa în site-ul tău. Acest lucru nu este obligatoriu pentru participarea la campanie, dar am aprecia un feed-back referitor și la acest widget.
– De fiecare dată când scrii o postare pe blogul tău pune linkul către aceasta în formularul de mai jos

Voi inscrie acest articol în formularul de participare, linkul către Blogal Iniţiative e pus deja în articol iar acum a venit momentul cel mai dificil şi anume numirea punctelor tari şi lucrurilor care pot fi îmbunătăţite.  Şi dacă tot am început de la coadă, o să încerc să numesc cele trei lucruri care pot fi îmbunătăţite şi laudele o să le las pentru finalul acestui articol. 🙂

 1.  Numele ales nu mi se pare cel mai inspirat şi asta deoarece nu cred că bloggingul se reduce doar la participarea în campanii şi scrierea de articole de tip advertorial.
 2. Încă nu există un Regulament al Campionatului Național de Blogging … nici măcar provizoriu pentru că, dacă accesezi linkul despre regulamentul provizoriu, nu găseşti decât un exemplu de clasament. Cred că un regulament al unui Campionat Naţional de Blogging presupune mai mult de trei rânduri, mai ales că trebuie lămurite şi aspectele de genul acestui enunţ:  ” Punctele pot fi obținute atât din campanii dar și pur și simplu prin simplul fapt că scrii pe blog.” 
 3. Există unele campanii regionale, de ex. „CARAVANA STAROPRAMEN” care a avut campanii aproape în fiecare oraș dar la aceste campanii nu aveai cum să participi dacă nu erai din zonă … şi uite cum acest punct se leagă de punctul anterior, cel care face referire la definitivarea unui Regulament clar.

Gata cu critica aşa că hai să vedem şi cele trei puncte tari:

 1. Vizibilitate mai bună pentru bloggerii participanți!
 2. Dezvoltarea spiritului de competiţie
 3. Toţi bloggeri participanţi câştigă … unul câstigă campania propriu-zisă, alţii mai câştigă ceva puncte în clasament iar ceilalţi participanţi câştigă experienţă competiţională.
Cam asta este aproape totul despre acest campionat aşa că hai să încercăm în această lună varianta beta-testing mai ales că punctele obţinute, în această campanie  de promovare a acestei competiţii, se reportează şi vor conta şi după lansarea oficială a  Campionatul Național de Blogging.

 

Latest Comments

 1. albinuta veninoasa 5 octombrie 2012
 2. Taraboste 5 octombrie 2012
 3. Raluca 5 octombrie 2012
 4. Tudor 7 octombrie 2012
 5. vienela 9 octombrie 2012
 6. BlogalInitiative.ro 12 octombrie 2012