Cărţi de vizită de blogger

Am văzut prima dată oferta de cărţi de vizită a celor de la Printcenter la Cetin „Arhi” Ametcea pe blog … am citit, am exclamat wow ce interesant şi am uitat că pot şi eu beneficia de promoţia dumnealor. Ieri am văzut la Lucian că a şi primit setul de cărţi de vizită şi chiar mi-a plăcut cum au ieşit ale lui aşa că, acum în ultimile ore ale ofertei încerc să mă fac blogger cu cărţi de vizită şi asta nu prentru că nu am cărţi de vizită ci pentru că nu am cărţi de vizită de blogger şi mai ales pentru că am văzut, la ei pe site, acest model deosebit, realizat pe suport de plastic opac sau trasparent :

Carti de vizita pe plastic opac

Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre serviciile oferite de PrintCenter nu aveţi decât să intraţi pe site şi să vă plimbaţi puţin prin meniuri (excelent structurate) pentru că veţi afla toate informaţiile de care aveţi nevoie. Iată ce am citit pe pagina cu „informaţii – despre noi” :

PRINTCENTER.ro  este un serviciu de print on-line care iti ofera cea mai completa solutie pentru tipar digital, viabila pentru print-uri in serii mici dar si pentru cantitati mai mari. Am realizat acest site specializat pentru a veni in ajutorul dvs. L-am gandit pentru a scurta timpul in care aveti marfa pe biroul dvs. Print-urile de care aveti nevoie le puteti comanda mai usor, se executa mai repede, iar livrarea se face in cel mai scurt timp prin curierat rapid. Printarea si finisarea tipariturilor se face pe utilaje de productie publicitara profesionale.

Pentru alte amănunte despre ofertele lor trebuie să vă alocaţi puţin timp pentru a le putea studia, deoarece au o mulţime de servicii de tipar şi totul se poate comanda online iar produsul comandat este livrat, prin curier, direct acasă.

Latest Comments

 1. Pato Basil 31 ianuarie 2013
  • Gabi 18 martie 2013
 2. Unul singur 31 ianuarie 2013
 3. Gabriel Ursan 31 ianuarie 2013
  • D-Petre 1 februarie 2013
 4. cotos 1 februarie 2013
  • D-Petre 1 februarie 2013
 5. Lucian 1 februarie 2013
  • D-Petre 1 februarie 2013
 6. vienela 1 februarie 2013
 7. Pingback: Cărţi de vizită PRINTCENTER - D - Petre 2 februarie 2013
 8. Ionut 8 februarie 2013