De la Motorola D520 la Defy şi mai departe

Primul meu telefon mobil a fost un Ericson GA 318 unul din acelea cu baterie mare de parcă ţineai o jumătate de caramidă în buzunar dar cu toate că l-am utilizat mai bine de doi ani nu mi-a plăcut deloc. Acesta a fost telefon de serviciu şi nu am avut posibilitatea să aleg aşa că primul telefon cumpărat de mine,  după gustul meu, a fost un  Motorola D520. La acest telefon mi-a plăcut totul, designul, meniurile, felul cum se aşeza în mână şi mai ales faptul că aveam semnal bun unde alţii, cu alte telefoane, cam pierdeau semnalul.

Faptul ca am fost extrem de mulţumit de Motorola D52o m-a făcut să mă ataşez foarte tare de Motorola, aşa că după o perioadă în care am schimbat destul de des  modelele şi mărcile de telefoane, am revenit la brandul preferat.  Nu mai ştiu exact câte terminale de la această firmă am avut de-a lungul timpului dar ce pot să spun e că şi acum am în casă, în stare de funcţionare, trei modele:  un V3x, un L6 şi un smartphon Motorola Defy. Review-ul sub apa de pe computerblog.ro m-a convins să cumpăr un Defy şi nu regret absolut deloc alegerea facută.

Cu toată simpatia mea faţă de Motorola, un alt telefon de care am fost extrem de mulţumit a fost Nokia6310 asta după ce am avut şi mai vechiul Nokia3310 sau chiar celebrul Nokia 8110 Matrix 🙂 – toate aceste modele le puteţi vedea în fotografia care deschide acest articol.

După ce Google a cumpărat Motorola Mobility (achiziţie finalizată în 2012) am tot aşteptat apariţia unui smarphon produs de Motorola sub bradul Google şi cu suportul software asigurat de Google. Pentru a nu rata momentul citesc zilnic despre gadgeturi pe computerblog.ro şi pentru că momentul aşteptat de mine văd că întarzie sînt hotărât să încerc un Samsung Galaxy Nexuspentru că acesta chiar primeste update-urile de soft la timp nu ca Motorola Defy la care după ce a apărut update-ul de la Android 2.1 la FroYo 2.2 totul a murit, cu toate că telefonul are caracteristicile tehnice necesare pentru a putea rula şi versiuni mai noi de Android , adica Gingerbread, ICS şi chiar Android 4.1  Jelly Bean.

Dacă aveţi neclaritati sau vreţi să aflaţi mai multe amănunte despre Samsung Galaxi Nexus, vă invit să citiţi întregul review pe computerblog.ro, locul de unde am preluat şi acest video de prezentare.

Cu acest articol particip la concursul organizat de BlogalInitiative.

Latest Comments

  1. Laurentiu 26 iulie 2012
  2. bogdanelu 27 iulie 2012
  3. ioan t. 27 iulie 2012
  4. Pato Basil 27 iulie 2012