Amintiri din viitor – cu Tom si Jerry

Tom şi Jerry în viitorul  foarte apropiat sau cum  tableta  ASUS  Eee Pad Slider a schimbat soarta unei lupte aproape eterne

În confruntarea permanentă dintre celebrele personaje de desene animate, motanul Tom a cam fost întodeauna cel care pierde iar şoricelul Jerry a ieşit aproape tot timpul în avantaj dar cu ajutorul celor de la Asus, Tom şi-a văzut visul cu ochii şi de acum înainte nu va mai fi păcăliciul filmelor de desene animate. După ce a studiat toate modalităţile de a învinge şoricelul pentru a nu se mai face de râs, Tom a ales o tabletă ASUS  Eee Pad Slider şi cu ajutorul ei a cam venit de hac şoricelului neastâmpărat. Poate că mulţi copii se vor supăra pe Asus pentru că folosindu-se de un produs al lor, simpaticul Jerry, şoricelul norocos şi pus pe glume mai tot timpul, o să fie de acum înainte doar Jerry cel învins sau  Jerry cel umilit.

De acum înainte Tom nu va mai trăi cu frica că va exploda, că-i va zbura blana sau dinţii şi nici cu spaima că Jerry îl va păcăli tot timpul, că el are parte de toate neplăcerile imaginabile şi inimaginabile. De acum Tom va putea să lenevească liniştit, să-şi facă siesta şi să doarmă sau să toarcă în voie fără să-l streseze micuţul Jerry cu toate şicanele lui.

Cu un ecran de 10.1 inch din Gorila Glass ultrarezistent, cu o rezoluţie de 1280/800 pixeli, cu o grosime de 17,3 mm şi cu una din camerele foto de 5 MPx, tableta Asus Eee Pad Slider e numai bună pentru Tom, în lupta lui cu Jerry. Celelalte caracteristiti ale acestei minunate tablete nu prea îl interesează pe fericitul motan dar pentru a nu crede că nu e bună şi pentru alte utilizări o să amintesc, pe scurt, caracteristicile tehnice fără a uita de tastatura glisabilă pe care Tom nu o va folosi pentru ca mai degrabă pune labuţele pe ecranul capacitiv cu 10 puncte diferite de atingere:

  • platformă hardware Nvidia Tegra 2
  • 1 GB memorie
  • 32 GB spaţiu de stocare
  • Wireless N, Bluetooth 2.1 + EDR
  • cititor de carduri microSDHC, slot miniHDMI, slot USB 2.0, jack audio de 3.5mm
  • 2 camere: 5 MPx pe spate, 1.3 MPx frontală
  • battery Li-Ion 25Wh cu autonomie de 8 ore
  • sistem de operare Android 3.1 HoneyComb
  • greutate aproximativă – 950 g

Nu cred că motanul Tom îl va face să dispară definitiv pe Jerry dar îl va face să fie cel mai umilit personaj de desene animate şi asta cu ajutorul tabletei Eee Pad Slider. Nu v-am spus cum ? … foarte simplu, la mintea motanului 🙂 . Tom nu are decât să facă un set de fotografii cu intrările / ieşirile pe care le foloseşte Jerry şi dupa ce şoricelul pleacă în inspecţie prin casă va pune peste intrarea în refugiul şoricelului tableta, cu o fotografie a intrării pe ecran. Nici nu vreau să mă gândesc de câte ori se va izbi Jerry de ecranul tabletei (noroc că-i Gorila Glass) şi cum va cădea ameţit, fără să înţeleagă de unde i se trage necazul şi umilinţa de a tot fi prins de Tom.

Articol pentru etapa nr. 10 a concursului SuperBlog2011

Latest Comments

  1. MadMike 24 octombrie 2011