Despre confortul din dormitor

confortul din dormitorEvoluţia confortului din dormitor şi-a făcut apariţia în ultimii ani, mai ales în zona saltelelor şi a pilotelor. S-a demonstrat că o saltea ecologică, ortopedică sau superortopedică poate reduce cu 10-15% bolile respiratorii, procentul crescând cu fiecare protecţie adiţională pe care ni-o adăugăm în dormitor. Un exemplu poate fi protecţia pentru saltea care ridică foarte mult confortul din dormitor. Personal, mă gândesc foarte mult la sănătatea copiiilor mei, aşa că am decis să achiziţionez o saltea superortopedică special concepută pentru copii. Este foarte important ca încăperea să fie aerisită zilnic, iar rama de lemn să îi ofere saltelei un pic de spaţiu ca aceasta să “respire”. Saltelele oferite de Green-Future  sunt special concepute pentru a se mula în funcţie de greutatea şi forma corpului. Saltelele Green Future resping microbii şi apariţia mucegaiului sau acarienilor, iar protecţia creşte cu fiecare spălare sau aerisire/scuturare pe care o facem.

Este foarte important ca salteaua să fie un pic ferită de umiditate foarte mare, ele fiind concepute pentru spaţiile închise într-un climat normal. Aceste saltele ortopedice păstrează temperatura corpului fiind un izolator perfect. Saltelele concepute pentru copii absorb umiditatea excesivă şi mentin un confort termic foarte bun. Pentru camera mea şi a soţiei mele mă gândesc să achiziţionez perna cu puf de gâscă 100%. Preţul este acceptabil în raport cu calitatea ei, iar rezistenţa ei este cunoscută la nivel mondial. Acum că tot a venit sezonul de iarnă, vă recomand pernele Wool. Pernele sunt umplute cu lână Merinos virgină şi cu numeroase biluţe de fibră siliconică. Menţin ridicată temperatura corpului şi ofera un plus de confort şi delicateţe. Pernele sunt uşor de spălat. Doar le lăsam în maşina de spălat la 30C fără înălbitori, iar stoarcerea trebuie făcută la maxim 600rpm. Vă recomand şi vouă perona Wool pe care o puteţi achiziţiona de pe magazinul online Green Future la doar 70lei/bucata. Green Future pune la bătaie săptămânal oferte de plată de pâna la 70%, aşa că fi la current cu noile apariţii din magazinul Green Future abonându-te la NewsLetter.

Abia aştept să îmi renovez complet dormitoarele. Desigur, voi apela la serviciile Green Future pentru pilote, perne, saltele şi lenjerii. Mă bucur că GreenFuture are o gamă largă de produse, toate fiind realizate de producători importanţi din afară. Voi ce parere aveţi despre produsele GreenFuture? Ce părere aveţi despre aceste saltele superortopedice ? Cum vi se pare raportul calitate-preţ şi mai ales, ce produs aţi dori să achiziţionaţi de pe GreenFuture ?

Latest Comments

  1. FLORIN 6 octombrie 2015
  2. Iuliana 28 ianuarie 2016