#EnjoyHD – Expediţie foto în Instagram

#enjoyHDConcediul meu prelungit a luat sfârşit într-un mod extrem de plăcut. După cum am scris în articolul precedent, am avut ocazia să particip la un eveniment tare interesant, – Workshop de fotografie cu focus pe Instagram – Conacul Archia şi împrejurimile văzute prin obiectivele bloggerilor” –  prilej cu care i-am cunoscut  şi pe ceilalţi bloggeri care au fost prezenţi acolo.

Printr-o simplă coincidenţă acum aproximativ două săptămâni am instalat, pe smartphonul din dotarea personala, aplicaţia Instagram fără să bănuiesc că îmi va folosi tare mult la acest eveniment. Din păcate, după ce am terminat cu instalarea aplicaţiei nu am săpat mai deloc prin măruntaiele Instagramului aşa că această tabără „#EnjoyHD – Expediţie foto în Instagram” m-a prins cu temele oarecum nefăcute … dar am încercat să mă adaptatez din mers şi să contribui cu câteva imagini la promovarea evenimentului.

Dacă aveţi curiozitatea să vedeţi toate imaginile realizate de bloggerii participanţi la acestă intâlnire, o puteţi face foarte simplu: intraţi pe Instagram şi căutaţi  hashtag-urile #enjoyHD, #ConaculArchia sau # mobilitate dar vă previn că la ora când scriu acest articol sînt deja peste 400 de fotografii. Dacă doriţi, ca şi mine, să vă documentaţi un pic mai mult despre ce înseamnă Instagram, o puteţi face foarte simplu accesând acest blog, de unde puteţi descărca gratuit un foarte util e-book,  scris de către Robert Katai, unde printre altele se explică ce face şi la ce fel de imagini se potriveşte fiecare filtru disponibil în aplicaţia Instagram.

M-am luat cu scrisul despre Instagram şi pentru că astăzi e Luni şi se ştie că „Lunea nici iarba nu creşte”, mai ales după concediu :), o să las descrierea evenimentului „#EnjoyHD – Expediţie foto în Instagram” pentru un articol viitor, unde o să scriu despre vizita în judeţul Hunedoara, obiectivele vizitate precum şi restul evenimentelor la care am participat în cadrul acestei mini vacanţe.

#EnjoyHD este un eveniment organizat de Eventur si Enjoy Diversity, in parteneriat cu Consiliul Judetean HunedoaraConacul ArchiaMichelin Romania si Autonom Rent-a-Car.

Latest Comments

  1. Javra 16 septembrie 2013
  2. D-Petre 16 septembrie 2013
  3. Pipera 17 septembrie 2013
    • D-Petre 17 septembrie 2013
  4. Lucian 17 septembrie 2013
    • D-Petre 17 septembrie 2013
  5. Pingback: Despre Instagram 15 ianuarie 2014

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.