Final de experiment

Blogul lui NeaBlogu

La sfârşitul anului trecut, mai precis în 31 Decembrie, am început să scriu pe neablogu.ro  încercând să fac un fel de experiment SEO.  După cum am scris la vremea respectivă experimentul a fost pe o durata fixă de timp şi cum treaba nu a prea mers aşa cum am dorit şi cum am sperat, a venit vremea să declar oficial acel mic experiment SEO închis, terminat, mort şi îngropat :).

Ca să fiu cinstit experimentul e cam încheiat de multişor pentru că după o perioadă nu prea lungă, în care am experimentat promovarea expresiei „experiment SEO„, am schimbat datele problemei din mers şi l-am transformat într-un blog de self promotion dar se pare ca n-am prea găsit mulţi doritori, care cu un minim de efort să-şi promoveze articolele de pe blogurile personale.

Prea multe concluzii nu am tras în urma acelui mic experiment dar poate fi trecut foarte bine la rubrica „am încercat„. Decât să regret că am stat cu mâinile încrucişate şi nu am încercat nimic, mai bine să regret că nu a ieşit ce mi-am dorit dar măcar am satisfacţia că am încercat şi ceva, ceva tot am învăţat chiar şi în urma acestui experiment parţial nereuşit … chiar şi din greşeli se poate învăţa cu toate că e mai dureros decât învăţatul din cărţi :).

Experimentul e încheiat dar neablogu.ro are aproape un an vechime, are câteva articole (nu atât de multe cât mi-aş fi dorit)  aşa că rămâne online iar despre intenţiile mele faţă de acel blog plus alte proiecte … staţi pe aproape pentru că o să vină în curând şi explicaţiile detaliate.

 

Latest Comments

  1. albinuta veninoasa 27 septembrie 2012
  2. Bucur 27 septembrie 2012
  3. Pingback: UrsanTime.RO devine director de articole | UrsanTime.RO 27 septembrie 2012
  4. Beto 29 septembrie 2012
  5. Tudor 1 octombrie 2012
  6. Laurentiu 6 octombrie 2012