HOINAR prin Piaţa Matache

coperta bloggeri

Cu multă bucurie anunţ că sînt HOINAR prin Piata Matache adică sînt în blogroll-ul de pe coperta albumului pe care bloggerul Marius Matache, aka Make, a reuşit, în sfârsit, să-l imprime.

Istoria acestui album se întinde pe aproximativ 5 ani aşa că bucuria lui Make, de al vedea apărut, e cu atât mai mare. Pentru că este şi blogger, Make a dorit să aibă ca back cover al primului său album ”Hoinar prin Piața Matache” o pagină a bloggerilor şi după cum puteţi vedea s-a ţinut de promisiune.

Amănunte despre lansarea şi comercializarea albumului nu prea ştiu dar puteţi urmări anunţurile de pe pagina de facebook a artistului Marius Matache, unde chiar puteţi să-i daţi şi câte un like pentru că sigur nu se va supăra :).

Vor urma detalii, vor urma lansari, vor urma concerte. Veti putea sa cumparati discul (da, stiu, e cu bani, din pacate), veti auzi piese la radio, ma veti vedea poate si la televiziuni. Inca un pic de rabdare, va rog! Le vom anunta pe toate, ne vom bucura (sper) impreuna de toate.

Poate că anul viitor voi reuşi să-l întâlnesc pe Make, să-l felicit şi personal (nu doar prin intermediul blogului) pentru acest prim album … şi pentru că acum ştie cam totul despre birocraţia şi drumul întortocheat prin care trebuie să treacă un album de muzica, de la prima idee, primele acorduri şi până când ajuge să sa fie imprimat şi pus la dispoziţia ascultătorilor, îl sfătuiesc şi îi doresc să bată fierul cât e cald şi să mai scoată încă unul şi încă unul şi încă unul …

Şi pentru că tot am apărut pe back cover-ul albumului, o să fac tot posibilul ca să obţin şi un autograf de la Make aşa că trebuie să văd când şi unde începe comercializarea şi să-l stresez pe artist pentru un autograf.

http://www.d-petre.ro/wp-content/uploads/2012/12/Hoinar-prin-Piata-Matache

 

UPDATE – Am aflat unde şi când va avea loc prima lansare :

Evenimentul se va petrece seara, de la ora 20:00, la Restaurantul Illusion din Medias (vis-a-vis de primarie) … se vor produce artistic si alti prieteni, cum ar fi Vlad Dulea, Chinezu sau Feri Teglas. Deci zau ca ar fi pacat sa lipsiti de la prima lansare.

De mine e cam departe dar poate ajunge Make şi mai spre vest, sud-vest cu o lansare şi poate că-l convinge şi pe Chinezu’ să-l însoţească … ca să bem odată berea aia pe care ne-o tot promitem ca o bem impreună.

La Mulţi Ani Make şi #fieca 🙂 HOINAR prin Piaţa Matache să fie doar primul album din multele ce vor urma!

Latest Comments

  1. vienela 29 decembrie 2012
  2. Pingback: Hoinărind cu Make - D - Petre 13 aprilie 2013
  3. Pingback: Cât de mult 8 februarie 2014