Karting la Reşiţa – Cupa Caraşului

Afisul de la Cupa Carasului la Karting - Resita, Octombrie 2012

Inspectoratul Şcolar Caraş-Severin, prin Palatul Copiilor şi Elevilor Reşiţa, cu sprijinul Primăriei Reşiţa, organizează, în perioada 12-14 octombrie a.c., Cupa Caraşului, la karting.

Aşa că Sâmbătă, pe la prânz, mi-am luat „săpuniera” (aparatul de fotografiat) şi am plecat să văd tinerii îndrăgostiţi de karting.  Din păcate vremea nu a fost prea grozavă, asfaltul era ud dar tot a fost bine pentru că nu a mai  plouat şi micuţii sportivi şi-au putut desfăşura antrenamentele în condiţii bunicele.

Am văzut mulţi participanti veniti chiar şi din celălalt capăt al ţării – Brăila dar şi din Dolj, Hunedoara sau Cluj şi chiar n-am stat să contabilizez toate judeţele care au participat. Statistica oficială spune că şi-au anunţat participarea 150 de piloţi de la 25 de Palate şi Cluburi ale Copiilor şi Elevilor din ţară şi tind să-i cred pentru că au fost mulţi copii şi tineri, multe karturi, mult zgomot, miros de benzina şi de cauciuc încins … într-un cuvânt :),  a fost frumos.

Sâmbătă au fost antrenamentele libere şi cele cronometrate, pentru stabilirea poziţiilor în grila de start iar Duminică s-au desfăşurat antrenamente şi cursele propriu zise. Cu toate că şi Duminică a ploua destul de tare dimineaţa, până la ora începerii curselor ploaia a încetat dar traseul tot ud şi alunecos a fost.

Dacă tot mi-am deplasat fizicul din dotare până acolo, aşa cam la 5 minute de locuinţa proprie şi personală :), am făcut şi câteva fotografii, atât Sâmbătă căt şi Duminică. Am văzut, în aceste două zile, multă bucurie pe chipurile copiilor şi multe emoţii pe feţele însoţitorilor dar am văzut şi tristeţe pe feţele învinsilor şi chiar lacrimi dar nu mi-am permis să-i filmez sau să-i fotografiez pe cei care nu şi-au mai putut stăpânii lacrimile pentru ca au pierdut cursa.

Acum stau şi mă gândesc dacă nu cumva am avut norocul să fotografiez vreun mare viitor pilot de Formula 1  … şi peste câţiva ani să mă îmbogăţesc vânzând fotografia de la această competiţie 🙂 Lăsând gluma la o parte vă invit să vedeţi câteva imagini cu aceşti  copii frumoşi şi curajoşi, care au participat în aceste două zile la Cupa Caraşului la karting , competiţie desfăşurată la Reşiţa în acest Octombrie ploios.

 

Latest Comments

  1. Pingback: Cupa Carasului la Karting « PeTelefon 15 octombrie 2012
  2. cotos 15 octombrie 2012
  3. Adrienn Tilla 15 octombrie 2012
  4. Laurentiu 18 octombrie 2012