Petrecerea traditionala in aer liber

Acum ca vremea buna isi revine la cursul initial, ne insufla o stare de bine si pofta de relaxare. Fiecare clipa este un motiv de sarbatoare, chiar daca ai o aniversare speciala, chiar daca nu. Si ce se asorteaza cel mai bine daca nu cu o petrecere in aer liber, o petrecere simpla, traditionala, similara unui picnic? La aceasta petrecere pot participa si cei mici, dar mai ales rudele si prietenii care vin in concediu inapoi in tara sau cei cu care nu ne-am revazut de o perioada indelungata. Vremea buna este un moiv sa petreci, iar o intrevedere cu cei apropiati o pot transforma dintr-o simpla reunine, intr-o petrecere cu mult fast.

Cum sa organizezi o astfel de petrecere cu succes garantat? Urmareste acest material in continuare si vei descoperi toate secretele.

Pasi de lucru pentru petrecerea traditionala in aer liber

  1. Locatia

In primul rand trebuie sa alegi locul in care va avea loc reunirea. De preferat este sa fie o zona departata de oras sau poate gasesti locuri special amenajate pentru picnic, unde puteti eventual sa faceti si un gratar. Daca in zona ta nu exista astfel de locuri, iti poti organiza petrecerea la fel de bine si in curtea ta sau cea a unui prieten, fie pe o pajiste linistita sau la malul unei ape. Aerul liber, relaxant si curat va vor ajuta sa va destindeti impreuna, in timp ce va povestiti cate in luna si in stele. In acelasi timp va puteti destinde cu jocurile de societate si/sau ascultand muzica dupa bunul plac. Pentru acest lucru e suficient sa aveti un simplu telefon cu voi si o boxa portabila.

  1. Mancarea si bautura

Acolo unde este voie buna pentru mult timp, obligatoriu exista si mancare buna, dar si bautura. Nu-I musai ca bautura sa fie selecta. Pentru soferi poti alege berea fara alcool sau suc, in timp ce pentru restul poti opta pentru bere sau vin de casa. Evenimentul poate fi cu atat mai festiv daca decizi sa asortezi bautura cu mancarea. In materie de mancaruri, poti opta fie clasic, pentru sendvisuri, dar cel mai bine merge un peste la gratar, carne macra de porc sau traditionalii mici. Garantez ca voia buna se va simti inclusiv pe papilele gustative ale musafirilor.

  1. Vesela

Chiar daca ai un automobil, dar si in lipsa acestuia, ar fi destul de riscant si dificil sa transporti acele seturi perfecte de vesela si tacamuri catre o zona periferica. In timpul transportului acestea s-ar putea degrada si, in plus, ar insemna bataie de cap si pasi de curatenie la intoarcerea acasa. Si, daca nu vrei sa speli peste 10-20 de cani, farfurii si tacamuri, atunci cel mai bine e sa ei cu tine consumabile de unica folosinta.

Aceste consumabile catering sunt usor de procurat si accesibile, astfel incat iti permit sa realizezi astfel de evenimente saptamanal. Nu uita ca la final, dupa ce v-ati facut de cap, sa fiti educati si sa nu lasati resturile la voia intamplarii. Fii responsabil si aduna toate acele farfurii de unica folosinta, pahare, tacamuri, pe care sa le arunci in locurile special amenajate.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.