Pluginuri WordPress care îți vor crește traficul

Pluginuri WordPressCe se întâmplă atunci când îți creezi propriul site web și ai nevoie de tot ajutorul pentru a-l face mai eficient și a-l promova către ceialți utilizatori? WordPress este principala platformă de creare de conținut și promovare a acestuia în mediul online. Pentru a vă crește traficul și a vă aduce site-ul web pe prima pagină a motoarelor de căutare, aveţi la dispoziţie o serie de pluginuri wordpress care vă vor ajuta să optimizați, să promovați și să vă creșteți audiența. Iată doar câteva dintre aceste uimitoare pluginuri wordpress:

Sharebar este un plugin WordPress foarte ușor de instalat care te sincronizează cu marile puncte de interes ale rețelelor sociale, în așa fel încât cei care iți accesează contul pot distribui conținutul site-ului tău mult mai ușor. Sharebar acționează ca un liant între pagina ta web și pagina celui care urmărește activitatea contului tău, creând astfel o conexiune între cele două conturi.

Pluginul WP to Twitter este o uriașă modalitate pentru a-ți face conținutul paginilor web să devină viral pe internet. Deși asemănător ideii de Sharebar, Wp to Twitter vine cu ceva nou. În momentul în care postezi ceva pe pagina ta web, acest plugin creează o postare automată a conținutului și pe Twitter. Nu mai trebuie să copiați link-uri și să le lipiți într-o postare pe pagina Twitter deoarece pluginul WP to Twitter va face asta automat. De asemenea, mai puteți crea un template, care la fiecare postare se încarcă automat pe pagina de Twitter.

Pluginul All-in-One SEO Pack  este perfect pentru aceia dintre dumneavoastră care doriți să vă poziționați mai bine pagina web în rândul motoarelor de căutare și doriți să atrageți mai mult trafic. Acest plugin adaugă în mod automat câmpurile și etichetele principale pe care paginile site-ului și conținutul adăugat trebuie să le aibă. Veți avea toate titlurile optimizate pentru Google sau alte motoare de căutare, veți avea generate meta-tagurile, iar conținutul duplicat va fi înlăturat.

Pluginul Facebook Comments este poate unul dintre cele mai utile dacă doriți să vă faceți pagina web și conținutul acesteia remarcate. Se știe că postările care înșiruie liste lungi de comentarii sunt și cele care vă promovează și vă ajută din punct de vedere al optimizării. Așa că permiteți-le persoanelor care vă urmăresc activitatea să comenteze la postări, iar pluginul Facebook Comments este cel mai indicat. În acest fel, va fi și mai ușor pentru cei care apreciază conținutul paginii sau al postării să-l distribuie și pe alte pagini de internet.

Webzitez Mobile Optimization este unul dintre principalele pluginuri WordPress care permite utilizatorilor să descarce conținut și să-l citească direct pe telefon sau pe tabletă. Un studiu arată că din ce în ce mai mulți utilizatori de telefonie mobilă accesează informația direct pe telefonul mobil, iar acest lucru determină și obligă businessurile să-și formateze site-urile pentru a putea fi accesate de pe telefon. Webzitez Mobile Optimization este unul dintre cele mai bune propuse de WordPress, iar eficiența sa a fost încercată de mulți website developeri.

Dacă de la atâtea Pluginuri WordPress vă ia durerea de dinţi, avem o rezolvare şi pentru asta: stomatologie oradea vă poate rezolva toate problemele dentare.

Latest Comments

  1. Florin 24 august 2015
  2. Iulian M. 1 octombrie 2015
    • D-Petre 9 octombrie 2015