Promedi.ro – Echipamente medicale premium

Așa cum fiecare dintre noi ne dorim servicii medicale de calitate și personalul medical, specialiștii din sistemul de sănătate din România își doresc echipamente medicale premium, pe care le pot găsi acum la promedi.ro. Un echipament medical premium trebuie să îmbine calitatea cu stilul practic, modern și să ajute personalul medical să-și poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții.

Promedi.ro s-a axat pe câteva categorii importante de echipamente medicale premium:
  • uniforme medicale uni sau imprimate cu diverse modele care vor aduce o nota de prospețime și veselie printre pacienți și cadrele medicale
  • halate medicale în diverse modele, realizate dintr-un material călduros – 100% Polar Fleece 
  • saboți medicali ortopedici realizați din piele naturală, cu talpă din spuma de poliuretan, atât pentru femei cât și pentru bărbați

– Uniformele medicale sunt compuse din bluză și pantalon și sunt confecționate din TerryCoton 100% de 115g/m2, un material respirabil, comod la purtat, ușor de întreținut și de călcat. Croiul acestor uniforme asigură flexibilitate și confort la utilizare. Bluzele sunt prevăzute cu două buzunare iar pantalonii au snur elastic și două buzunare. Uniformele medicale de la promedi.ro sunt realizate într-o gamă largă de culori dar sunt disponibile și uniforme medicale albe, dar și uniforme medicale imprimate sau bluze medicale imprimate pentru stomatologie, spa, cabinete private și clinici particulare. Se pot comanda uniforme medicale complete sau doar bluze medicale simple sau imprimate.  

– Halatele medicale au un croi ergonomic și sunt confecționate din polar fleece 100%, un material rezistent, catifelat și călduros. Halatele medicale întregesc uniformele medicale mai ales acum când se apropie sezonul rece și pe holurile spitalelor nu e întotdeauna asigurată cea mai potrivită temperatură.

– Saboții medicali complează ținuta specialiștilor care activează în domeniul sănătății și nu numai. Aceștia pot fi realizați din piele naturală, piele ecologică sau cauciuc și sunt prevăzuți cu talpă antiderapantă din spumă poliuretanică. Pentru a putea rezista la perioadele lungi în care cadrele medicale își desfășoară activitatea aproape numai în picioare sunt necesari acesti saboți medicali (papuci medicinali sau papuci ortopedici) de caliate premium. Numai astfel, folosind echipament premium cun sunt saboții ortopedici, la sfârșitul unei zile specialiștii din sănătate nu-și vor simți piciorele obosite și nu vor avea dureri de spate. Saboții medicali sunt realizați atât în variante cu toc cât și fără toc și pot fi albi sau cu diverse imprimeuri. Saboții medicali bărbătești sunt un model clasic ce protejează piciorul de lovituri, oferind un confort sporit. 

Promedi.ro – Echipamente medicale premium

Toate aceste echipamente pot fi comandate si achizitionade online de pe site-ul promedi.ro, o platformă specializată în comercializarea de echipamente medicale premium pentru toți specialiștii care activează în sistemul de sănătate din România. 

Promedi.ro este sustinut de o echipa variata, formata din profesionisti din diverse domenii, atat din sistemul de stat cat si cel privat. In 2015 am inceput colaborarea cu mai multi specialisti din domeniul medical si textil pentru a concepe produsele ce astazi definesc un nou standard de calitate si confort pentru angajatii din domeniul echipamentelor medicale premium.

 

 

Latest Comments

  1. Angela 7 octombrie 2021

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.