Purtător de pantofi

Campania Shoe Tester Leofex

Am găsit cea mai tare meserie/profesie … Shoe Tester adică  purtător de pantofi oficial şi partea bună a acestui job e că  există posibilitatea să câştigi bani pentru a te plimba, timp de o săptămână, încălţat cu o pereche de pantofi din colecţia de primăvară vară de la Leofex . Tot ce ai de făcut este foarte simplu şi paşii sînt foarte bine explicaţi pe site, de unde am preluat şi pasajul de mai jos.

Cu ocazia lansarii noii colectii primavara-vara 2013, Leofex angajeaza, cu contract de colaborare, 20 de persoane din intreaga tara pentru a indeplini rolul de tester pentru pantofi din colectia noua.

Cv-urile pot fi trimise pe adresa cariere@leofex.ro sau va puteti inscrie si pe facebook: http://statictab.com/t4mzzmr

Persoanele selectate vor trebui sa poarte o pereche de incaltaminte la alegere, timp de o saptamana si apoi sa intocmeasca un raport de “purtabilitate” care sa descrie cel putin urmatorii trei parametri:

Aspect
Comoditate
Mix&match (cat de bine se adapteaza cu diverse articole de imbracaminte).

CV -ul trebuie sa cuprinda:

Varsta, sex,
Nr. la pantofi, greutate,
Alti parametri pentru evaluare pantofi.
Sugestii generale referitoare la pantofii Leofex.

Cele 20 de persoane care vor fi selectate să facă parte din echipa de „purtători de pantofi” vor fi remunerate cu suma fixă de 150 lei.  Perioada de înscriere este  1 – 31 martie  aşa că încă mai aveţi timp să participaţi la această campanie oarecum inedită în ţara noastră.

Am aflat despre această campanie de pe BlogalInitiative şi am zis că este o treabă care merită o popularizare cât mai amplă. Nu ştiu cine vor fi norocoşii care se vor califica pentru acest scurt job dar eu vă anunţ că mă voi înscrie şi asta pentru că mă încântă ideea de a fi purtătorul oficial de pantofi al unui brand care are ca motto „Absolute comfort” … iar la final, dacă voi fi acceptat între cei 20 de testatori de pantofi, pe lângă încasarea onorariului, voi putea spune că am fost mai tare ca Al Bundy pentru că el vindea pantofi şi nu prea căştiga nimic, pe când eu doar m-am plimbat şi am câştigat :).

Acum lasând gluma la o parte, puteţi intra pe site să vedeţi ce fel de pantofi ve-ţi găsi acolo pentru că veţi fi surprinsi de diversitatea de modele grupate pe mai multe categorii atât la bărbaţi cât şi la femei … 7 categorii la bărbaţi şi 10 la femei. Pe lângă pantofi se mai găsesc şi curele sau genţi atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei.

Dacă vă place ideea de a fi testatori de pantofi,  nu mai staţi pe gânduri şi aplicaţi la acestă campanie pentru a avea ocazia  de a deveni purtător de pantofi şi de a caştiga nişte bănuţi şi nu uitaţi … cine nu aplică nu câştigă.

Latest Comments

 1. Bucur 13 martie 2013
 2. vienela 13 martie 2013
  • D-Petre 13 martie 2013
 3. ice4you 13 martie 2013
 4. Ana- 13 martie 2013
 5. Lucian 13 martie 2013
  • D-Petre 13 martie 2013
 6. succesul 13 martie 2013
  • D-Petre 14 martie 2013
   • succesul 14 martie 2013
 7. Lucian 13 martie 2013
 8. Ionut 16 martie 2013