Recuperare oncologica – Clinica Nera

Doneaza 20% din impozitul pe profit

Blogerii 20% nu sunt blogerii care deţin mari companii.
Nu sunt ei oamenii care pot redirecţiona 20% din impozitul pe profit către Clinica Nera.
Blogerii 20% sunt oamenii care vor să îi convingă pe cei care au 20% de redirecţionat, să redirecţioneze.

Prin acest articol doresc sa ma alatur Chinezului si celorlalti „bloggeri 20%” care incearca sa convinga firmele potente financiar sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit pentru a ajuta la finalizarea unui proiect demarat de Fundația Sfânta Irina.

Acei bani oricum merg in bugetul statului si nu veti sti niciodata la ce sunt folositi. Pentru a avea convingerea ca nu vor fi risipiti in vant ii puteti dona pentru acest proiect si veti beneficia de expunere pe acest blog – un banner timp de trei luni, plus un advertorial.

Proiectul Nera este un proiect al Fundaţiei „Sfânta Irina” care are, ca principal obiectiv, construirea primului Centru de Recuperare Oncologică din România.

Proiectul Nera a obţinut o finanţare de la Uniunea Europeană, în valoare de 70% din totalul costurilor de implementare a proiectului, cu condiţia ca restul de 30% să fie acoperit de Fundaţia „Sfânta Irina”.

Cu alte cuvinte, UE este garantul principal al acestui proiect. Acum e nevoie de tine să crezi în el şi să ajuţi la strângerea a 1.000.000 €, sumă care va completa finanţarea UE.

1.000.000 de euro. de atat este nevoie pentru ca primul Centru de recuperare oncologica din Romania sa existe si cel mai mare ajutor ar putea veni din partea companiilor   redirectionand 20% din impozitul pe profit catre Fundatia Sfanta Irina pentru a ajuta la construirea Clinicii Nera. Redirectionarea a 20 % din impozitul pe profit se poate face doar pana pe 31 decembrie.

Avem nevoie de fapte bune ca să clădim speranţă. Avem nevoie de donaţii pentru a construi clinica de recuperare oncologică „Nera”.

Urmariti videclipul de mai jos si veti vedea ca si persoanele fizice pot sa contribuie financiar la acest proiect.

Susţine proiectul Nera şi ajută-ne să oferim speranţă bolnavilor de cancer.

Latest Comments

  1. Gabriel Ursan 28 decembrie 2012