Se prelungeşte vacanţa

Rasarit la Baile FelixDe Luni, 2 septembrie 2013, sînt într-o mica vacanţă de 10 zile aşa că prezenţa mea prin blogosferă va fi ceva mai redusă iar acest mic concediu se va prelungi cu încă trei zile pentru că am primit o veste bună de la BlogalInitiative. În Noiembrie 2012 am participat la o campanie despre siguranţa rutieră  şi am fost unul din cei 5 bloggeri care am câştigat „un loc într-o tabară de 3 zile (de vineri până duminică), unde se vor ţine workshop-uri despre siguranța rutieră”. Acum, după 8 luni, când deja cam uitasem de premiul de la campania despre siguranţa rutieră (oferit de către Michelin.ro), au venit şi informaţiile despre tabara respectivă.

Locul de desfăşurare este Conacul Archia, prima pensiune boutique de 5 margarete din judeţul Hunedoara, iar perioada este 13-15 Septembrie, cu transport, cazare şi masă asigurate.  Deşi în instrucţiunile campaniei era scris că premiul va fi o tabară în care se vor ţine workshop-uri despre siguranţa rutieră, din informaţiile pe care le-am primit acum, voi participa la un eveniment numit Workshop de fotografie cu focus pe Instagram – Conacul Archia şi împrejurimile văzute prin obiectivele bloggerilor”. Nu mă deranjează absolut deloc această mică schimbare ba chiar pot spune că îmi place mult mai mult, mai ales de când am văzut şi lista participanţilor.

Programul acestui eveniment cuprinde vizite la: Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva, Dealul Cetăţii şi fortificaţia daco-romană, Castelul Corvinilor, Biserica Sf. Nicolau din Densuş, Ulpia Traiana şi Sarmizegetusa Regia. Am fost de multe ori la Deva dar niciodată nu am avut timp să urc pe dealul Cetăţii şi nici nu mă gândeam că participarea la o campanie despre siguranţa rutieră îmi va da acest prilej.

Sînt sigur că îmi va face mare plăcere să revăd Castelul Corvinilor şi mai ales mă bucur pentru că în program este inclusă şi vizita la  Sarmizegetusa Regia. Sînt multe obiective de vizitat, multe locuri în care se pot face fotografii interesante şi sper ca soarele să ţină cu noi şi să avem lumină bună.

#EnjoyHD este un eveniment organizat de Eventur si Enjoy Diversity, in parteneriat cu Consiliul Judetean HunedoaraConacul ArchiaMichelin Romania si Autonom Rent-a-Car.

 

Banner

Latest Comments

 1. Miere Sabadus 5 septembrie 2013
 2. Natural 5 septembrie 2013
 3. ice4you 5 septembrie 2013
 4. Lucian 5 septembrie 2013
 5. Gabriel Ursan 7 septembrie 2013
 6. Grig 11 septembrie 2013
  • ice4you 13 septembrie 2013
 7. Alex 15 septembrie 2013
 8. D-Petre 16 septembrie 2013
 9. alina 18 septembrie 2013