Târgul de brazi ecologici de Crăciun

Târgul de brazi ecologici de Crăciun are loc astăzi, vineri 12 decembrie 2014, cu începere de la ora 10:00 la sediul WWF Reşiţa. Târgul de brazi ecologici de Crăciun a fost combinat cu Ziua porţilor deschise la sediul WWF Reşiţa situat pe Strada Furnalelor nr. 12.

În România, WWF (World Wide Fund for Nature) lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.
Organizaţia are sediul în Bucureşti şi trei filiale în ţară: la Braşov, la Reșița şi la Baia Mare.

Un pom în preajma Craciunului ajunge sa decoreze o camera de apartament pentru maxim o luna, iar la final ajunge în tomberon. De ce sa nu folosim decoratiuni din materiale pe care oricum nu le mai utilizam si sa lasam pomii acolo unde le este locul, în padure. Este unul din micile gesturi pe care le poate face fiecare dintre noi pentru a proteja natura, salbaticia si, în final, pe noi însine.”, declara Catalin Garvila , reprezentant WWF.

În colaborare cu Centrul de Voluntariat Reşiţa au fost confecţionaţi mai mulţi brazi şi ornamente pentru Crăciun din diferite materiale reciclabile, obiecte care pot fi achiziţionate contra cost în cadrul acestui tărg de brazi ecologici. Încă de la deschiderea târgului de brazi ecologici (la ora 10:00) au şi început să vină vizitatori chiar dacă locaţia sediului nu este pe o stradă centrală şi este un pic mai greu de găsit. M-am bucurat să văd pe acolo şi un grup de copii frumoşi şi curioşi.

În finalul acestui articol o să vă las să admiraţi câteva din creaţiile pe care le-am văzut la acest „Târg de brazi ecologici de Crăciun”. Nu ştiu câte din ele se vor vinde, dar unele sînt chiar nteresante.

Brazi Ecologici

brazi ecologici   brazi ecologici   brazi ecologici

brazi ecologici   brazi ecologici   brazi ecologici

brazi ecologici   brazi ecologici   brazi ecologici

brazi ecologici   brazi ecologici   brazi ecologici

Latest Comments

  1. Ana 16 decembrie 2014
  2. Andra 28 decembrie 2014
  3. Irina 15 ianuarie 2015
    • D-Petre 28 ianuarie 2015
  4. FLORIN 2 octombrie 2015