Traim intr-o lume a containerelor

containere

Oriunde privesti vezi containere si acest lucru ar trebui sa ii multumeasca pe oameni. Cand eram copil, analizam cu atentie melcii. Mi se pareau atat de mici, dar grandiosi prin capacitatea lor de a avea o casa la purtator. Mi-am dorit sa poata si oamenii sa fie la fel. Te-a apucat noaptea intr-o pustietate si iti este frica (te ratacesti pe munte, nu mai poti merge pe jos din cauza viscolului) ai scos casa si te asiguri: ai unde sta la caldura si adapost si unde dormi.

Cortul nu este o casa sigura. Un vant puternic il poate lua pe sus, in plus, usa nu se poate inchide sau incuia, dar cu containere lucrurile stau diferit.
Containerele pot fi bine fixate pe un teren sigur, sunt montate pe structura din otel inoxidabil si pot fi cu usurinta duse dintr-un loc in altul. In plus, compartimentarea poate fi decisa de catre cel care a comandat containerul la anumite dimensiuni. In containere se gaseste tot ceea ce este necesar pentru asigurarea confortului cotidian intr-o casa: alimentare la electricitate, cu numar de prize corespunzator, instalatii pentru grup sanitar si cabina de dus care necesita numai racordare, prize de internet si telefon.

Totul este pus la punct, fara sa fie chemati la fata locului 4-5 mesteri care sa fie platiti. Aceste lucrari de finete sunt incluse in pretul containerelor si nu exista facilitate mai mare ca aceasta pentru cineva care avea nevoie de o cladire functionala urgent.
Containerul este casa care poate fi adusa la comanda, in locul indicat de comparator: in curtea personala, la firma pe care o detine, in locul inchiriat pentru afaceri din centrul orasului, pe santier, in mijlocul naturii, pe un teren detinut din mosi stramosi si renumit pentru privelistea feerica, la poarta unei institutii si asa mai departe.
Containerele sunt constructii versatile a caror utilitati pot fi regandite permanent.

Oriunde merg pot admira in voie containere care arata bine si ofera confortul de care oamenii au nevoie sa locuiasca, sa-si asigure igiena sau sa lucreze.
La portile firmelor, spitalelor, scolilor containere delicate ca dimensiune servesc drept cabine de paza. Oamenii nu pot fi tinuti in picioare, in soare, ger, ploaie sau ninsoare, ci au nevoie de un spatiu al lor.
Pe santiere, muncitorii isi asigura igiena la sfarsitul programului de lucru in cabine wc-dus. Cei care nu au cazarea asigurata si vin din provincie sa lucreze in marile orase, au si containere transformate in mini-apartamente de locuit. Containerele i-a scapat de teroarea de a dormi pe jos, in apartamentele la care lucrau fara gremuri, adica in frig si in curent folosint saltelele si impachetati in saci de dormit.

Am vazut si containere-birouri si era atat de cald si bine, incat mi-as fi dorit sa lucrez acolo! Firma Cabine-containere le executa si la comanda beneficiarului, dupa dimensiunile precizate de acesta, astfel ca pot fi transformate in depozite de marfa.
Ele au dus la eradicarea perioadei mari de asteptare pana la construirea unei cladiri din beton si caramida care necesita zeci de aprobari si autorizatii, existenta unui proiect. Era containerelor a simplificat mult grijile antreprenorilor si a celor care au nevoie urgenta de o locuinta.

Latest Comments

  1. Monica 8 ianuarie 2019

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.