Zapping Blogosferic 16

Sustin SMS TimisoaraHai să vedem ce am mai găsit interesant prin blogosfera noastră în ultimile două săptămâni de navigare : un eveniment util, un widget interesant, un concurs/tombola, plus un concurs duuulce dar amgăsit şi o echipa de ţepari pe care vreau să v-o semnalez şi vouă, adică am întâlnit cam de toate ca şi în viaţă 🙂  şi bune şi rele. O să încep zappingul blogosferic cu un eveniment organizat de către cei de la revista Biz, eveniment care va avea loc Miercuri 26 Septembrie 2012 în Timişoara cu începere de la ora 9 şi unde poate că o să reuşesc să particip macar în prima jumătate de zi pentru că, din nefericire, nu prea pot să aloc o zi întreagă nici măcar unui astfel de eveniment interesant.

 – SMS Timişoara

În 2012, se împlinesc doi ani de la prima ediţie Social Media Summit. În tot acest timp am cunoscut oameni minunaţi la Timişoara, Cluj, Iaşi, Sibiu, Braşov şi Bucureşti ne-am distrat şi ne-am împrietenit la cele mai “conectate” tabere de la Pâraul Rece: Social Media Summer Camp şi Social Media Snow Camp. În această toamnă aniversăm 10 ediţii de Social Media Summit. Vă aşteptăm acolo unde a început totul, la Social Media Summit Timişoara! Ediţia aniversară Social Media Summit va fi o ediţie dinamică.

 – Widget WordPress pentru textele aleatoare

Modul Rotation e însă bun pentru că asigură parcurgerea uniformă a textelor.În fine,
decizia vă aparţine. Aş mai spune că utilitatea scriptului e mai largă decât am lăsat
eu să se înţeleagă din exemplul dat. Ar fi deci trei scenarii:

– pentru gânduri sau citate
– pentru semnalarea unor pagini din propriul sit (un fel de auto-reclamă)
– pentru reclame la diverse produse, asigurându-se astfel o rotire a lor
într-un acelaşi spaţiu

 – Tombola de 1 milion 

Neydamn propune bloggerilor un concurs cu premii lunare

Regulament:

Înscrierea la tombolă din luna respectivă ( exemplu: septembrie ), se face prin scrierea unui articol cu scopul de a promova revista Blogger Magazin și acest concurs. Articolul poate să fie cum vrei dar trebuie neapărat să amintești de prima revistă a blogosferei românești „Blogger Magazin” cu link către http://bloggermagazin.ro și de acest concurs „Tombola de 1 milion” cu link către http://neydamn.eu.

 – Un concurs duuulce ca mierea

Azi am onoarea să mă aflu  pe blogalinitiative, cu aceste premii :

Locul 1 :  2 energizante (90 lei) + 2 tincturi de propolis (84 lei) + 1 fagure cu miere polifloră (40 lei) = 214 lei
Locul 2 : 2 energizante (90 lei) + 1 tinctură de propolis (42 lei) + 1 fagure cu miere polifloră (40 lei) = 172 lei
Locul 3: 1 energizant (45 lei) + 1 tinctură de propolis (42 lei) + 1 fagure cu miere polifloră (40 lei) =  127 lei.
Este simplu,  trebuie doar să scrii un articol cu tema  “La ce folosiți mierea de albine? “  şi de asemenea, puteţi răspunde opțional la întrebarea de mai jos:
Cunoști rezultatele miraculoase pe care le aduce mierea, polenul și propolisul dacă sunt consummate cel puțin 7 zile ?”
– Despre o echipă de ţepari

 Acum o săptămână le-am trimis un mail – şi o copie a acestui articol – în care îi anunţam despre faptul că o sa public acest articol dacă nu îmi dau un răspuns. Nu au binevoit să răspundă pentru că echipa Echipa Fzones Media Design, adică  Epure Stelian Ionut şi Marin-George sînt niste ţepari.

Pentru că au ales să şteargă comentariul în loc să răspundă – puteau chiar să mă mintă frumos :) pentru că nu aş fi stat să verific nişte câştigători ipotetici – am hotărât să le fac un pustiu de bine :) şi să fac cunoscut prin blogosferă faptul  că Echipa Fzones Media Design, adică  Epure Stelian Ionut şi Marin-George sînt nişte ţepari.

Cam atât pentru această repriză de zapping blogosferic, acestea au fost recomandările de astăzi iar până la o noua porţie de link-uri bombănite, vă doresc blogăreală plăcută pe aici sau prin alte părţi ale blogosferei şi nu uitaţi – poate ne întâlnim la SMS Timişoara.

Latest Comments

  1. albinuta veninoasa 14 septembrie 2012
    • D-Petre 14 septembrie 2012
  2. Bucur 17 septembrie 2012