Zapping blogosferic 17

blogosferaAstăzi în cadrul zappingului blogosferic o să fac doar o singură recomandare. O recomandare care va fi, în special, pentru cei ce nu se descurcă extraordinar de bine cu limba engleză. E vorba despre un site, în limba română, pe care l-am descoperit în timpul peregrinărilor mele  prin blogosfera românească şi anume cumfaciunwebsite.com.

Puteţi găsi acolo multe explicaţii şi lămuriri despre webmaster tools şi mai ales cum îţi faci înscrierea şi verificarea în Google Webmaster Tools, câte ceva despre ce înseamnă şi cu ce se mănâncă google analytics şi cum  implementezi codul de tracking pe siteul tau, câteva sfaturi despre optimizare şi despre cum să verifici şi să creşti viteza de accesare ba chiar puteţi găsi pe acolo şi indicaţii despre crearea unui cont paypal pentru cine doreşte să facă plăţi sau să primească bani prin intermediul acestui serviciu de transferuri online.

Un alt articol interesant este cel despre instalarea pluginurilor şi mai ales  despre cele mai importante 4 pluginuri (în opinia autorului) pe care orice începător ar trebui să le utilizeze. Se vorbeşte în acel tutorial, despre instalarea şi configurarea următoarelor pluginuri: WordPress SEO by Yoast,  Askimet, Wp DbManager si Clicky Web Analytics.

Cam atât în această repriză de zapping blogosferic dar înainte de a încheia, vreau să mai semnalez un mini gadget numit  FAVI SmartStick  – care poate ajuta la transformarea unui televizor HDTV într-un Smart TV dotat cu tot ce trebuie: adică sistem de operare Android Ice Cream Sandwich, suport DNLA pentru distribuire şi acces la Google Play Store, antena Wi-fi şi 4 sau 8 Gb de memorie – prezentat pe gadgetcontrol.eu de Alexandru Silistraru.

Latest Comments

 1. spanac 3 octombrie 2012
  • D-Petre 3 octombrie 2012
 2. Tudor 3 octombrie 2012
 3. Bucur 3 octombrie 2012
 4. vienela 4 octombrie 2012
  • D-Petre 4 octombrie 2012
 5. Ana- 4 octombrie 2012
 6. cotos 7 octombrie 2012
 7. Daniel 8 octombrie 2012