Zapping blogosferic 27

WordPress UPDATE

                                                                                                                                                                          sursa imagine

O nouă repriză de zapping blogosferic care, pe langă cele câteva recomandări obişnuite, mai cuprinde şi o veste bună, mai ales pentru noi cei care utilizăm, pentru blogurile noastre,  WordPress-ul.

Pe nuaisacrezi.ro am găsit un articol interesant despre 10 metode de manipulare prin intermediul mijloacelor de comunicare în masă – aviz pentru cei care încă mai iau de bune toate „chestiile” care apar la TV.

Metoda principală de manipulare a societăţii este distragerea atenţiei oamenilor de la problemele importante şi soluţiile acestora, luate de cercurile economice şi politice aflate la conducere, prin umplerea permanentă a spaţiului de informare cu mesaje lipsite de importanţă sau cu foarte puţină.

Ion Pisica are, pe blogul „Invatam promovare”, un foarte util articol despre 5 unelte pentru imbunătăţirea site-ului tău  şi încă unul despre Cele mai importante 8 elemente care te ajută să ai succes cu un blog.

Datorită faptului că uneltele sunt automatizate, uneori pot emite anumite rezultate eronate. Cu toate acestea, te ajută foarte mult, pentru că îţi poţi face o idee despre ce ar trebui îmbunătăţit pe site. Eu le folosesc de peste 3 ani şi pot spune că sunt destul de mulţumit. În continuare voi posta câte un link spre fiecare site şi îţi voi spune câteva cuvinte despre el.

Desigur există şi alte aspecte, care ajută la succesul unui blog, dar am preferat să le amintesc doar pe cele mai importante. Cu cât blogul tău întruneşte mai multe elemente dintre cele enumerate, cu atât va avea mai mult success.

Leonte Oana Mădălina, pe site-ul cabinetului ei de avocatură are un articol în care informează despre conditiile legale in care poti vinte reclama pe site-ul tau … 

Potrivit legislaţie în vigoare orice câştig care provine din prestarea unor servicii trebuie declarat la autorităţile competente. Proprietarii siteurilor web sunt obligaţi să plătească impozit pe veniturile care provin din colaborarea lor cu serviciul Google Adsense  sau cu alţi parteneri de acest gen. Experţii în domeniul legal îi sfătuiesc pe administratorii paginilor web să declare veniturile care provin din surse pe care le pot dovedi, pentru a evita eventualele sancţiuni.

Înainte de a încheia această scurtă repriză de zapping blogosferic mai vreau să semnalez faptul că echipa care dezvoltă WordPress-ul nu doarme şi a pus la dispoziţie încă din 4 aprilie WordPress 3.6 Beta 1 aşa că în curând vom trece la o  nouă versiune. Câteva din noutăţile versiunii 3.6 sînt: o nouă temă implicită Twenty Thirteen, o îmbunătăţire a lucrului cu fişierele audio/video, o modificare a funcţiei de autosalvare, care acum va face salvarea local, plus câteva îmbunătăţiri pe la meniul de navigare, la Post Formats şi la Revisions.

Dacă recomandările blogosferice din aceasta repriză de zapping blogosferic  v-au fost utile, puteţi să mai spuneţi şi altora despre ele … cu un share pe FB, un plus 1 pe G+ sau un retweet pe Twitter.

Latest Comments

  1. Antonela Munteanu 12 aprilie 2013
  2. cotos 12 aprilie 2013
  3. Ana- 12 aprilie 2013
  4. Gabriel Ursan 12 aprilie 2013
  5. Ionut 16 aprilie 2013
  6. Pingback: Zapping blogosferic 28 - D - Petre 9 mai 2013