Zapping Blogosferic 30

zapping blogosferic

Am început seria de articole numite zapping blogosferic în 19 octombrie 2011  şi acum am ajuns la articolul cu numărul 30. Cred ca aţi găsit câte ceva interesant prin recomandarile pe care le-am făcut până acum şi sper să găsesc şi de acum încolo articole interesante pe care să le recomand.

Dacă vă tentează să încercaţi alte metode de monetizare puteţi testa şi vivaSMS mai ales că e gratis şi dacă nu vă place puteţi renunţa oricând. Am văzut prin blogosferă diverse articole, unele pro iar altele care neagă valabilitatea acestei oportunităţi. Eu am zis că nu strică să văd „cu ce se mănâncă această chestie” cu toate că nu cred că o să mă îmbogăţesc din asta … dar sper :).

… platforma viva SMS  este un serviciu nou de publicitate bazată pe SMS-uri. Primeşti notificări (SMS-uri) direct pe telefon şi eşti plătit cu câţiva cenţi pentru fiecare SMS primit – indiferent daca l-ai citit sau nu. Ca să te înscrii pe platforma vivaSMS este nevoie de o recomandare aşa că, dacă vreţi să testaţi această oportunitate, puteţi începe procedurile de înscriere urmând acest magic-link.

Gabriel Ursan ne propune un exerciţiu de imaginaţie tare interesant. Să ne imaginăm „Ce am face dacă am fi angajati la Google” şi ce propuneri de îmbunătăţire a serviciilor Google am avea …

Românul se pricepe la orice, inclusiv dacă ar fi angajat la Google ar avea câteva de zis și de modificat. Tu ce ai face dacă ai fi angajat la Google? … Cam asta aș face eu dacă aș fi angajat la Google, că parcă de Gmail și Youtube nu m-aș lega deocamdată.

Liviu R. intră în această repriză de zapping blogosferic cu două articole. Primul este despre cum se face în WordPress o redirecţionare, cum se traduce WP în limba română plus implementarea pe blog a 5 posibile tab-uri, care includ plaformele de comentarii G+, WordPress, Facebook, Disquss dar şi Trackback-urile iar în al doi-lea articol puteţi găsi un infografic cu tabelul celor 10 Porunci SEO, de la Google.

Asa cum probabil stiti, Google Plus a introdus in urma cu mai bine de 2 luni de zile platforma de comentarii pentru bloguri adaptata pe baza retelei Google Plus! Avantajele folosirii acestei platforme sunt clare, toate comentariile, +1 urile, fiind indexate de Google prin Social Data Hub, ajutand in final la Author Rank!

Olivian Breda are un articol util despre cum să procesezi rapid 100 de fotografii făcute la un eveniment cu doar două programe populare şi gratuite.

Când fac folderul cu fotografiile, prefer următoarea sintaxă:
An.Lună.Zi Nume_eveniment – exemplu “2013.04.25 (pix) LSP #71 – SEO si PPC in turism” sau “2013.05.08 02 (pix) Banii. Mijloc sau Scop (Hotel Marshal Garden)”. Ce fac mai departe? În interiorul folderului pun un alt folder, cu numele “Toate”: 2013.09.29 Foto eveniment Ateneu\Toate.  Acum, aș vrea să fac, în interiorul folderului dorit, un alt folder, “! Alese”, în care să copiez, din folderul “Toate”, doar anumite fotografii, pe care să le prelucrez. Fac așa – în folderul cu fotografiile, alături de “Toate”, mai fac un folder: “! Alese”

Pe siteul celor de la SilkWeb am găsit un articol interesant şi util pentru bloggerii începători şi nu numai. Articolul este despre facilităţile şi utilizarea  Google Webmaster Tools.

Google Webmaster Tools este aplicatia gratuita de la Google, pusa la dispozitia oricarui proprietar al unei pagini web, magazin online sau a unui blog care doreste sa-ti imbunatateasca performantele acestuia si sa descopere rapid eventualele probleme care pot aparea de-a lungul timpului.

Şi ca să mai şi zâmbim puţin puteţi lectura  Ghidul culturalizării rapide  pentru a te putea da cult fără efort :).

ACRU.ro îţi oferă ACUM şansa unică de a-ţi “mobila mansarda” în DOAR ŞASE PAŞIsimpli. Citeşte ACUM reţeta GARANTATĂ care te va transforma, ca prin farmec, dintr-un meltean proaspăt urbanizat, într-un intelectual plin de fiţe. Numai parcurgând Ghidul culturalizării rapide vei puteai exclama uşurat: “şi eu pot părea fin şi deştept, fără migrene!”. Până şi fluturaşii tăi din stomac vor poleniza artă şi civilizaţie.

Cam atât pentru această rundă de zapping blogosferic şi până la o nouă porţie de articole recomandate vă doresc blogăreală plăcută şi spor la citit … iar dacă aceste recomandări blogosferice v-au fost utile, puteţi să mai spuneţi şi altora despre ele … cu un share pe FB, un plus  pe G+ sau un retweet pe Twitter.

Latest Comments

 1. Szasz Sebes Paul 2 iulie 2013
 2. Liviu R. 2 iulie 2013
  • D-Petre 2 iulie 2013
   • Liviu R. 2 iulie 2013
 3. Gabriel Ursan 2 iulie 2013
 4. Ionut 12 iulie 2013
  • D-Petre 13 iulie 2013