Ziua Internațională a Cititului Împreună

Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici” Caraș-Severin se alătură și în acest an inițiativei grupului Citim Împreună România și organizează miercuri, 10 februarie, activități dedicate Zilei Internaționale a Cititului Împreună, sub genericul „ZICI cu lipici: legați prin cititul împreună”.

Cu acest prilej, în intervalul ora 09.00 – 12.00, ne vor vizita la Filiala ,,Lunca Bârzavei” elevii din clasele pregătitoare de la Liceul de Artă ,,Sabin Păuța” Reșița și elevii din cls. a IV-a A, de la Școala Gimnazială Nr.7 Reșița, care vor participa la scurte sesiuni de lectură. Activitățile se vor desfășura cu respectarea măsurilor igienico-sanitare în vigoare. 

Bibliotecarii vor participa, de asemenea, ca invitați pentru a citi povești preșcolarilor de la Grădinița cu program prelungit ,,Palatul fermecat” și Grădinița cu program normal ,,Nu mă uita” din Reșița.

Sărbătorită anual de către Lit World (www.litworld.org), Ziua Internațională a Cititului Împreună este un eveniment la care participă milioane de oameni din întreaga lume. Evenimentul coordonat la nivel național de grupul Citim Împreună România este la a V-a ediție în ţară, biblioteca noastră participând la fiecare ediție.

Clara Maria Constantin
manager Biblioteca Județeană Paul Iorgovici, Caraș-Severin

Ziua Internationala a Cititului Impreuna

Latest Comments

  1. Bogdan 2 iunie 2021
  2. Foxi 6 iulie 2021

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.