Ia o carte în vacanță

,,Ia o carte în vacanță” este numele unei campanii de fidelizare organizată, în perioada 12 iulie – 20 august 2021, de Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici” din Reșița, Caraș-Severin.

Pentru că vara și-a intrat pe deplin în drepturi și facem planuri de călătorii, excursii și vizite, lansăm invitația reșițenilor de a ne trece pragul și a alege cărțile care să-i însoțească în vacanță. Cei care vor împrumuta cărți în perioada menționată și ne vor trimite o fotografie pentru a arăta în ce locuri ,,călătoresc” cărțile din biblioteca noastră vor fi înscriși la o tombolă cu premii în cărți noi.

Fotografiile primite vor fi postate pe pagina de facebok a bibliotecii și fotografia care va primi cele mai multe aprecieri va fi premiată cu cărți și o ramă foto digitală.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 27 august, pe pagina de facebook a bibliotecii.

Campania face parte din programul ,,Pro Lectura” și are ca scop atragerea de noi utilizatori, fidelizarea utilizatorii existenți și promovarea colecțiilor bibliotecii.

Clara Maria Constantin – manager la Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici” din Reșița, Caraș-Severin

Ia o carte în vacanță 

Deși acum informația îmi vine în proporție covârșitoare în format electronic, adică citesc mai mult de pe monitorul calculatorului / laptopului sau de pe ecranul telefonlui și tabletei, îmi place mult mai mult să simt și să citesc o carte în formatul ei clasic, așa că acest îndemn ,,Ia o carte în vacanță” mi se pare cum nu se poate mai potrivit. Chiar și în vacanță se poate găsi puțin timp ca să rasfoiești o carte, să citești câteva pagini.  

Campania Bibliotecii Județene ,,Paul Iorgovici” e destul de simplă și nu aveți de făcut decât să împrumutați o carte și să faceți o fotografie cât mai inspirată în locurile în care vă petreceți vacanța. 

,,Ia o carte în vacanță” –  Felicitări celor care au ales acest slogan inspirat ! 

Ia o carte in vacanta

 

Latest Comments

  1. Bogdan 22 august 2021

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.